Capitum laina 50 - 400 € - www.capitum.fi

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

www.capitum.fi

Capitum

Hae lainaa

Tämä palvelu on lopettanut, katso muut lainayritykset >>

Capitum mainostaa itseään ”reiluna suomalaisena pikalainayrityksenä”. Lainan hakeminen onnistuu tunnistautumisen jälkeen sekä tekstiviestillä, että internetin välityksellä. Vaatimuksena on Suomen kansalaisuus, 24-65-vuoden ikä, kunnossa olevat luottotiedot, sekä omiin nimiin rekisteröity matkapuhelinnumero. Lainaa ei myöskään myönnetä, mikäli hakijalla on jo olemassa oleva avoin laina Capitumin takana olevalta Botnia Finance Oy:ltä.

Capitum tarjoaa 50, 100, 150, 200, 300 ja 400 euron suuruisia lainoja. Kulut vaihtelevat lainasumman ja -ajan mukaan 12 eurosta 100 euroon. Todellinen vuosikorko on sivuston esimerkin mukaisesti 1410 % 100 euron lainalle 30 päivän laina-ajalla. Tekstiviestillä haettaessa on huomioitava myös 1,90 euron suuruinen veloitus per viesti, joka veloitetaan erikseen puhelinlaskussa. Laina siirretään hakijan tilille tunnin sisällä lain sallimana aikana klo 7-23 poislukien Sampo Pankin tilit, joille siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Hae lainaa

  • Yritys: Oy Botnia Finance Ab
  • Asiakaspalvelu: [email protected]
  • Postiosoite: Varastotie 31, 65610 MUSTASAARI

Olet sivulla: Uncategorized » Capitum

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML