Asuntolainan korkojen verovähennykseen heikennyksiä

Asuntolainan korkojen verovähennykseen heikennyksiä

TS: Asumisen verotukseen esitetään korotuksia

Taloussanomien saamien tietojen mukaan alivaltiosiheeri Martti Hetemäen verotyöryhmä aikoo esittää muun muuassa asuntolainan korkojen verovähennysoikeuden supistamista sekä kiinteistöveron nostamista. Molemmat huonoja uutisia asuntovelalliselle tai asunnon velaksi ostoa harkitsevalle.

Ajatus asuntolainan korkovähennysoikeuden poistamisesta ei ole uusi. Sen poistamista ovat ehdottaneet jo aiemmin muun muassa Raimo Sailas ja valuuttarahasto IMF, kertoo Taloussanomat.

Veronmaksajain keskusliiton Teemu Lehtinen ei Taloussanomien mukaan näe mahdollisena vähennysoikeuden poistamista kokonaan. Itsekin verotyöryhmässä istuvan Lehtisen mukaan pientä viilausta on kuitenkin mahdollista tehdä.

Kiinteistöveron osalta ei Taloussanomat mainitse vielä prosenttilukuja, sillä työryhmä jättää loppuraporttinsa virallisesti vasta ensi viikon tiistaina. Edellisen kerran kiinteistöveroa muutettiin vuonna 2009.
(Taloussanomat 13.12.2010)

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » TS: Asumisen verotukseen esitetään korotuksia

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML