Asuntolainoja saatavilla nyt myös korkolattialla

Isoimmat pankit eivät vielä lähteneet mukaan

Asuntolainoja saatavilla nyt myös korkolattialla

Ajatuksena turvata pankin vakaa toiminta

Helsingin Sanomat kertoo POP Pankkien myyvän asuntolainoja, joissa on korkolattia. Tämä tarkoittaa siis, että mikäli viitekorko laskee määritellyn rajan alapuolelle, laina ei kuitenkaan halpene asiakkaalle.

Asiasta haastateltu POP Pankki -ryhmän toimitusjohtaja Heikki Suutala kertoo, että tällä tavoin halutaan taata pitkäjänteinen turvallinen toiminta. Muut pankit eivät vielä ole ottaneet korkolattia-ajatusta käyttöön. Sampo Pankin Marjut Mustonen kertoo Taloussanomille, että heillä on lähinnä harkittu paketteja, jotka yhdistäisivät korkokaton ja -lattian.

POP Pankki-ryhmä vastaa kuitenkin vain noin kolmesta prosentista suomalaisista asuntolainamarkkinoista. OP-Pohjolan pankinjohtaja Mikko Hyttinen ei osannut arvioida tulevatko korkolattiat yleistymään lainamarkkinoilla, kertoo Helsingin Sanomat.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Asuntolainoja saatavilla nyt myös korkolattialla

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML