Autovakuutuksen vaihto helpottui

Autovakuutuksen vaihto helpottui

Rekisteröintiä ei enää vaadita

26.5.2012 lähtien ei vakuutusyhtiön vaihdoksesta tarvitse enää tehdä erillistä rekisteri-ilmoitusta. Vaihtoon riittää uuden vakuutustyhtiön kanssa tehty sopimus. Vakuutusyhtiö lähettää tiedot suoraan liikenteen turvallisuusvirasto Trafin ajoneuvoliikennerekisteriin.

Uutta rekisteriotetta muutoksesta ei lähetetä. Vanha rekisteriote on voimassa, vaikka vakuutusyhtiötieto onkin muuttunut. Tietoa tarvittaessa esimerkiksi poliisi pystyytarkistamaan tiedon suoraan ajoneuvoliikennerekisteristä.

Kuluttajalle tästä syntyy 11,20 euron säästö, kun rekisteriotetta ei tarvitse käydä uusimassa. Lisäksi tämä helpottaa autovakuutuksen kilpailutusta, kun yhtiön vaihtaminen on helpompaa.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Autovakuutuksen vaihto helpottui

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML