OP-Pohjola: Maailmantalouden notkahdus jää lyhytaikaiseksi - LainaFakta.fi

teollistuneissa maissa käydään lähellä taantumaa

OP-Pohjola: Maailmantalouden notkahdus jää lyhytaikaiseksi

Edellytyksenä velkakriisin onnistunut hoitaminen

Vaikka maailmantalouden kasvu jää loppuvuonna keskiarvosta ja teollistuneissa maissa käydään lähellä taantumaa, arvioivat OP-Pohjolan ekonomistit, että markkinatilanteen rauhoittuessa talouden elpyminen jatkuu kohtuullista vauhtia.

Suomen talouden ollessa vientipainoitteista, heijastuu globaalin investointikysynnän vaimenemisesta johtuva vientikaupan hidastuminen välttämättä myös muuhun taloustilanteeseen Suomessa. Vaikka OP-Pohjolan ekonomistit ennustavatkin, että keskimäärin Suomen talous kasvaa 2,8 prosenttia tänä vuonna, sen kasvu lähes pysähtyy vuoden jälkipuoliskolla.

Inflaation ennustetaan hidastuvan selvästi kun energian ja ruoan hintojen nousu taittuu. EKP lykännee myös ohjauskoronnostoa pitkälle ensi vuoteen, arvioivat OP-Pohjola ryhmän ekonomistit.

OP-Pohjola perustaa ennusteensa tilanteelle, jossa nykyinen euroalueen velkakriisi saadaan hoidettua toivotulla tavalla, eikä tilanne enää pahene Italiassa ja Espanjassa.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » OP-Pohjola: Maailmantalouden notkahdus jää lyhytaikaiseksi

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML