Pikavippilait kiristymässä

Uutispäivä Demari: Hallitus kiristämässä pikavippilakeja

Tulevalla hallituskaudella on tarkoitus selvittää koko pikavippejä koskeva lainsäädäntö ja muunmuassa positiivisen luottorekisterin perustamismahdollisuus.

Uutispäivä Demarin haastattelussa kansanedustaja Johannes Koskinen (sd.) haluaisi lainsäädännön tarkistamisella puuttua velkojen kasaantumiseen.

  • Viime hallituskaudella tehtiin kiristyksiä, mutta selvästikään ei riittävästi.

Viime vuoden joulukuussa alaa yritettiin siivota luotonantajarekisterin perustamisella. Rekisteröinnin kesäkuuhun kestävä määräaika vanhoille toimijoille on siis vasta päättynyt, joten kyseisen lainsäädännön muutoksen vaikutukset eivät välttämättä ole vielä täysin nähtävissä.

Kuluttajaviraston toivomus uudelle hallitukselle olisi, nykyistä lainsäädäntöä hyväkseen käyttävät yritykset saataisiin kuriin nopeammin. Kuluttajaviraston Anja Peltonen kertoo Uutispäivä Demarille, että tällä hetkellä pitää mennä markkinaoikeuteen asti selvissäkin tapauksissa. Keinoksi hän ehdottaa nopeammin toimeenpantavaa markkinahäiriömaksua.

Uutispäivä Demari 28.6.2011

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Uutispäivä Demari: Hallitus kiristämässä pikavippilakeja

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML