MOT: Pikavippiyrittäjillä velkavaikeuksia

Kolmanneksella maksuhäiriömerkintöjä

MOT: Pikavippiyrittäjillä velkavaikeuksia

Noin kolmanneksella ohjelmassa selvitetyistä yrityksistä tai niiden taustalla olevista avainhenkilöistä on jonkinlaisia maksuhäiriömerkintöjä.

Ylen TV1:ssä 30.8. esitetyn MOT:n selvityksessä mukana oli 63 Suomessa toimivaa pikavippiyritystä. Osa kyseisistä yrityksistä kuului myös Suomen Pienlainayhdistykseen, joka on perustettu kehittämään hyvää luotonantotapaa. Yhdistys toteaa omissa ohjeellisissa eettisissä säännöissään muun muassa, että: ”Pienlainayrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla nuhteettomia, vakavaraisia ja hyvämaineisia kansalaisia.” Itse yritysten johto oli haluton antamaan MOT:lle haastattelua.

Ferratum Koroton on täysin uusi kuluton pikavippi. Lainaa 50-300 euroa tilillesi kokonaan ilman korkoja ja kuluja.

Lakiuudistus velvoittaa rekisteröitymään

Ohjelmassa kerrottiin myös joulukuussa voimaan astuvasta lakiuudistuksesta, joka velvoittaa luotonantajat rekisteröitymään erityiseen luotonantajarekisteriin. Laissa on puolen vuoden siirtymäaika.

MOT:Pikavippiparonit YLE TV1 30.8.2010. Ohjelma tulee uusintana 3.9. (Katsottavissa Yle Areenalta)

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » MOT: Pikavippiyrittäjillä velkavaikeuksia

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML