Suomen luottoluokitus ei laske

Ranska putoaa AAA-kerhosta

Suomen luottoluokitus ei laske

Ennuste negatiivinen

Turun Sanomien verkkolehti kertoo luottoluokitysyhtiö Standard & Poor’sin pitävän Suomen valtion luottoluokituksen parhaassa AAA-kategoriassa.

Valtionvarainministeriön ylijohtaja Jukka Pekkarinen kertoo Turun Sanomille päätöksen olevan hyvin odotettu ja sangen tyydyttävä. Suomen lisäksi AAA-kerhossa ovat euromaista enää siis Saksa, Hollanti ja Luxembourg.

Itävallan ja Ranskan liittyessä parhaan luottoluokituksen menettäneisiin, Espanjan, Italian, Portugalin ja Kyprosen luokitukset laskevat peräti kaksi pykälää. Standard & Poor’s kertoo tiedotteessaan kokevansa Euroopan johtajien toimien olevan riittämättömiä korjaamaan talousjärjestelmän ongelmakohtia.

Vaikka Suomen luokitus toistaiseksi säilyykin, ennuste on kuitenkin negatiivinen. Luokitusyhtiön mielestä on siis noin 30 prosentin todennäköisyys, että myöhemmin tänä vuonna tai 2013 luokitusta joudutaan laskemaan.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Suomen luottoluokitus ei laske

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML