Talouselämä: Yrityslainarahastot kasvussa

Pohjois-Eurooppalaisiin yrityksiin luotetaan

Talouselämä: Yrityslainarahastot kasvussa

Vaikka suurin osa yrityksistä olisikin taantuman kourissa, löytyy kuitenkin vielä yrityksiä jotka kaipaavat lainarahaa investointeihinsa. Pankkien kiristäessä hanojaan, kääntyvät yritykset yrityslainarahastojen puoleen, kertoo Talouselämä.

Evlin sijoitusjohtaja Kim Pessala kommentoi Talouselämälle, että valveutuneet ja ammattimaisesti toimivat sijoittajat tietävät yrityslainarahastojen edut myös nollakasvun aikana. Suomalaiset rahastot sijoittavat näinä aikoina pääsääntöisesti vakavaraisten Pohjois-Eurooppalaisten yritysten lainoihin, jolloin sijoitus on suhteellisen turvattu.

Evlin korkosijoitusjohtaja Mikael Lundström sanoo Talouselämän haastattelussa, että heikon talouskasvun aikana ei kannata sijoittaa syklisiin toimialoihin, kuten autoteollisuuteen. Rahastoyhtiöt uskovat toistaiseksi hiljaisten osakemarkkinoiden suuntaavaan sijoittajia enemmän yrityslainarahastojen suuntaan.

Lähde: Talouselämä 20.8.2012

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Talouselämä: Yrityslainarahastot kasvussa

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML