Tuloerot kasvavat jälleen

pääomatulot kasvussa

Tuloerot kasvavat jälleen

Kolmen vuoden lasku taittunut

Tänään aamulla julkaistut suomalaisten vuoden 2010 verotiedot osoittivat muutoksen kotitalouksien tuloeroissa. Voimakkainta kasvu oli myyntivoittojen ja osinkojen verotuksessa.

YLEn uutisten haastattelema Palkansaajien tutkimuslaitoksen erikoistutkija Ilpo Suoniemi sanoo pääomatulojen kasvun heijastavan sitä, että suurituloisimpien tulot kasvoivat eniten. Tuloerot ovat olleet laskussa vuoden 2007 huipusta, mutta nyt tämä kehitys on siis kääntynyt.

Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet suurituloisimpien kymmenen prosentin joukossa, eli vähintään noin 5 000 euroa kuukaudessa tienaavissa. YLEn uutisten mukaan tulokehitys on ollut heikointa kaikkein pienituloisimpien, kuten eläkeläisten joukossa.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Tuloerot kasvavat jälleen

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML