Velkakriisiin haetaan yhä ratkaisua

Kriisirahastoa kasvatettava

Velkakriisiin haetaan yhä ratkaisua

Euromaiden johtajat kokoontuvat Brysselissä

Kaksi vuotta kestäneeseen velkakriisiin haetaan ratkaisua Brysselin huippukokouksessa. Pyrkimyksenä on vahvistaa kriisirahastoa, leikata Kreikan velkaa, suojata pankkeja seuraamuksilta ja varmistaa, etteivät Italia ja Espanja ajaudu yhtä pahaan tilanteeseen Kreikan kanssa.

Uutistoimisto Bloombergin mukaan harkinnassa on nostaa kriisirahastoa 940 miljardiin euroon. Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi sijoittajien uskoneen, että euroalue on täysin turvallinen vain huomatakseen, että täällä voi myös menettää rahansa.

2009 lokakuusta lähtien 256 miljardia euroa on käytetty Kreikan tukipaketteihin, mikä ei kuitenkaan ole riittänyt pysäyttämään maan ajautumista kriisiin. Bloombergin mukaan ministerit ovat keskustelleet suunnitelmista perustaa rahasto jolla houkuteltaisiin ulkopuolisia sijoittajia ostamaan euroalueen valtioiden velkakirjoja.

Lisäksi harkinnassa on erityinen rahoitusväline, jonka avulla voitaisiin kanavoida lainoja esimerkiksi Kiinasta tai Brasiliasta. Lainoitusta ohjaisi kansainvälinen valuuttarahasto, IMF.

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Velkakriisiin haetaan yhä ratkaisua

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML