Velkakriisistä etua autolainaan - LainaFakta.fi

Rahoitusyhtiöt myös pankkitukien piirissä

Velkakriisistä etua autolainaan

Rahoitusyhtiöiden mahdollisuus saada matalakorkoista, lyhytaikaista lainaa, tarjoaa myös kuluttajalle mahdollisuuden saada järkenvänhintaista rahoitusta auton hankintaan.

Esimerkiksi yksi Euroopan isoimmista autonvalmistajista, Volkswagen, on sanonut siirtävänsä saamansa edullisen lainan edut vastaavasti rahoitusasiakkailleen, kertoo New York Times.

Euroopan keskuspankilta saatu lainaetu on elintärkeää autoteollisuudelle, sillä uusien autojen rekisteröinnit ovat laskeneet myös Euroopassa merkittävästi. Timesin mukaan etenkin eurovalmisteisten autojen myynti on notkahtanut.

Myös koko eurokriisin kannalta on hyvä, että elvytystukea saavat myös autorahoitusta hoitavat pankkilaitokset. ”Näin poistetaan epävarmuus siitä, etteivät pankit siirtäisi rahoja eteenpäin,” sanoo ekonomisti Nick Matthews New York Timesille.

The New York Times 19.3.2012 (www.nytimes.com)

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Velkakriisistä etua autolainaan

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML