Autovakuutus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Liikennevakuutus ja kasko

Autovakuutus

Lakisääteinen liikennevakuutus korvaa kolaritilanteessa vastapuolen vahingot tietyin edellytyksin. Mikäli haluaa turvata myös oman ajoneuvonsa, kolarista johtuvat henkilövahingot tai auton laitteet, tulee autolle ottaa lisäksi autovakuutus. Vakuutuksen kannattavuuteen vaikuttaa luonnollisesti ajoneuvon arvo; halvemman auton korjauskulun maksaminen itse saattaa tulla halvemmaksi kuin vuosittaiset vakuutusmaksut pitkällä aikavälillä.

Vakuutuksia saa erilaisilla korvaustasoilla. Vakuuden voi valita kattamaan esimerkiksi hirvikolarista johtuvat vahingot, palovahingot tai ilkivallasta johtuvat vahingot. Varkausvakuutuksella voi varautua esimerkiksi auton cd-soittimen tai koko auton varkauteen. Hinaus- tai autopalveluvakuutuksella kattaa auton hajotessa kulut hinauksesta lähimmälle korjaamolle ja tietyssä määrin matkanjatkokuluja.

Yleisiä ovat myös parkkipaikoilla tapahtuvat kolhimiset, joissa useimmiten syyllinen poistuu paikalta. Kolari- tai ”vaunuvakuutus” korvaa tämänlaisten tilanteiden lisäksi kolarikulut sellaisissa kolarivahingoissa, joissa vakuutettu on ollut itse syyllisenä osapuolena.

Olet sivulla: Vakuutukset » Autovakuutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML