Matkavakuutus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksella voi varautua matkalla sattuvia yllättäviä kuluja vastaan. Matkavakuutuksia on saatavana erilaisilla kattavuustasoilla. Useimmiten matkavakuusta saattaa tarvita esimerkiksi matkatavaroiden kadotessa tai sairauden tai tapaturman sattuessa matkan aikana.

Mikäli matkalla on tarkoitus harrastaa esimerkiksi laskettelua tai lumilautailua, kannattaa tarkistaa, että vakuutus kattaa myös tapaturma-alttiissa lajissa tapahtuvat onnettomuudet. Yleensä myös vaarallisiksi luokitelluissa lajeissa sattuvia tapaturmia vastaan on mahdollista lisämaksusta ottaa laajempi vakuutus.

Matkavakuutus voi oikeuttaa korvaukseen tilanteissa, jossa esimerkiksi myrskyn takia lento peruuntuu. Lisäksi moneen vakuutukseen kuuluu hätäpalvelu, joka auttaa kiireellisissä tilanteissa etsimään lääkärin, asianajajan tai järjestämään korvaavaa lentoa.

Matkavastuuvakuutuksella voi kattaa tilanteet, joissa vakuutuksenottaja joutuu korvausvelvolliseksi esimerkiksi liikenneonnettomuuden seurauksena. Matkaoikeusturvavakuutus kattaa yleensä asianajo- ja oikeudenkäyntikulut tilanteissa, joissa näistä on aiheutunut kuluja matkustajan ominaisuudessa. Tämä ei kuitenkaan yleensä päde vakuutetun itsensä ollessa syyllinen rikos- tai riita-asiassa.

Huomioitavaa on, että matkustettaessa sotariskialueiksi luokitelluille alueille, eivät matkavakuutukset yleensä kata sodasta tai aseellisesta selkkauksesta johtuvia vahinkoja.

Useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat sekä määräaikaisia kertavakuutuksia, että jatkuvia matkavakuutuksia paljon matkustaville. Riippuen vakuutusyhtiöstä, vakuutuksen voimassaoloalue saattaa olla rajattu maantieteellisesti (esimerkiksi Pohjoismaissa riskit suomalaiselle matkailijalle ovat pienempiä kuin Kauko-Idässä). Lisäksi myös jatkuvissa matkavakuutuksissa on yleensä rajattu voimassaoloaika. Esimerkiksi enintään kolme kuukautta kestäville matkoille.

Matkavakuutuksissa on eroja kattavuuksissa perheenjäsenten osalta. Toiset vakuutukset korvaavat myös perheenjäsenten matkatavarat, toiset jopa laajemmin myös sairauksien ja tapaturmien hoitokulut. On syytä huomioida, että vanhempien matkavakuutuksen perusteella korvaukseen oikeutettujen lasten ja lastenlasten ikärajat vaihtelevat vakuutustentarjoajien välillä. Kysy tarkempia tietoja yhtiöiltä.

Olet sivulla: Vakuutukset » Matkavakuutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML