Vakuutusta otettaessa huomioitavaa

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Vakuutusta otettaessa huomioitavaa

Vakuutukset ovat hyödyllisiä vahingon sattuessa, mutta vakuutusta otettaessa on hyvä olla tarkkana, ettei tule hankkineeksi kenties tarpeettoman kallista vakuutusta. Oma vakuutustarpeensa kannattaa myös tarkistaa vuosittain, sillä elämäntilanteet muuttuvat.

  •  Listaa olemassaolevat vakuutuksesi, jotta saat kokonaiskuvan miten olet vakuutettu ja missä yhtiöissä.
  •  Kartoita mahdollinen lisävakuutustarpeesi ja paljonko sinulla on varaa esimerkiksi kuukausittain vakuuttamiseen käyttää. Aloita pakollisista vakuutuksista, kuten liikennevakuutus (mikäli omistat auton) tai kotivakuutus (useimmiten pakollinen mikäli asut vuokralla).
  •  Listattua vakuutuksesi on helppo käydä järjestelmällisesti läpi eri vakuutusyhtiöiden tarjoukset. Neuvottelutilanteessa saatat saada paremman vastatarjouksen, kun olet selvillä kilpailijoiden tarjouksista.
  •  Neuvotellessasi vakuutusyhtiön kanssa ole tarkkana, ettet tule sitoutuneeksi sinulle tarpeettomiin vakuutuksiin. Mieti onko vakuutetun kohteen arvo tai riskialttius vakuutustasoa vastaava verrattuna vuosittaiseen vakuutuksen kustannukseen.
  • Useat vakuutusyhtiöt tarjoavat keskittämisetuja. Huomioi tämä verratessasi yhtiöiden tarjouksia. Toisinaan hajauttaminen kannattaa, toisinaan voi olla hyödyllistä keskittää vakuutukset saman katon alle.
  • Vakuutusmaksuun vaikuttaa aina laajuuden lisäksi myös omavastuun osuus. Mikäli riski on mielestäsi pieni ja tulosi/säästösi riittävät, kannattaa harkita korkeampaa omavastuuta.

Olet sivulla: Vakuutukset » Vakuutusta otettaessa huomioitavaa

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML