Vapaa-ajan asunnon vakuutus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Vapaa-ajan asunnon vakuutus

Mikäli kiinteistöä ei käytetä jatkuva-aikaiseen asumiseen, sen voi vakuuttaa vapaa-ajan asunnon vakuutuksella. Vakuutusta näkee vakuutusyhtiöstä riippuen myös ”huvilavakuutuksen” tai ”mökkivakuutuksen” nimellä.

Vakuutusmaksun määrään vaikuttavat samat tekijät, kuin muihinkin kiinteistövakuutuksiin. Mökin käyttöaste vaikuttaa; joissain mökeissä vieraillaan ympäri vuoden, kun taas toiset toimivat ainoastaan kesäkäytössä.

Vakuutuksen turvatason lisäksi vaikuttavat siis rakennuksen kunto ja ikä, sekä valittu omavastuun määrä ja vakuutetaanko rakennus sen koko arvostaan. Turvatasoon voi sisällyttää mökin irtaimistoa tai valita suppeamman turvatason, jolla vakuutetaan ainoastaan rakennusta. Vakuutuksen laajuutta arvioitaessa on hyvä huomioida myös ulkorakennukset, kuten sauna tai liiteri.

Vakuutusehdoista riippuen voi vahingon sattuessa saada rahallisen korvauksen lisäksi myös uusia huonekaluja tai kodinkoneita rikkoutuneiden tai savusta/vedestä kärsineiden tilalle. Varkauden ja ilkivallan tuhoja voidaan korvata ja korjauttaa vakuutuksesta. Jokirantamökeissä voi olla tarpeellista vakuuttaa tulvavahinkoja vastaan. Vakuutus on usein voimassa myös rakentamisen tai peruskorjauksen aikana.

Olet sivulla: Vakuutukset » Vapaa-ajan asunnon vakuutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML