Venevakuutus - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Venevakuutus

Mikäli on veneenostoaikeissa ja huolissaan ylimääräisestä vakuutusmaksukulusta venelainan lyhennysten päälle, kannattaa vakuutus kuitenkin laskea kuukausikuluihin ja varmistua siitä, että sellainen on varaa ottaa. Miksi? Kannattaa ajatella sitä turhauttavaa tilannetta joka on edessä mikäli veneesi vaurioituu käyttökelvottomaksi ja joudut kuitenkin maksamaan lyhennyksiä venelainasta tai vielä pahempaa tilannetta, jossa vaurioitat lisäksi jonkun toisen venettä.

Venevakuutuksessa säästäminen on väärä paikka säästää. Vaikka joillekin vakuutukset voivat tuntua turhalta hankinnalta, koska ei juuri sillä hetkellä saa rahoilleen vastinetta, ovat ne kuitenkin hyvä sijoitus siinä vaiheessa kun jotain ikävää tapahtuu ja joutuu tekemään vahinkoilmoituksen.

Tässä vielä muutamia lisäsyitä miksi venevakuutus kannattaa hankkia vakuutusyhtiöltä jolta erityisesti saa nimenomaan venevakuutuksen:

  1. Venevakuutus kattaa vahinkoja joita normaali koti– tai autovakuutus ei kata. Mikäli joku esimerkiksi kompastuu veneessä ja loukkaa itsensä kattaa venevakuutus tapahtuneen.
  2. Hyvä venevakuutus sisältää kattavan kokonaishäviökorvauksen uusarvolunastuksena. Mikäli vene on ostettu uutena, olet alkuperäinen omistaja ja vene tuhoutuu lunastuskuntoon tai katoaa ensimmäisten 2-5 vuoden aikana, useimmat vakuutukset korvaavat veneen ostohinnan. Käytetyn veneen hinta katsotaan käyvän arvon mukaisesti.
  3. Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat omaisuusvahingot, kuten ilkivallan, varkaudet ja myrskyvahingot.
  4. Mikäli joutuu korvausvelvolliseksi vahingosta, jonka on veneellään aiheuttanut toiselle veneilijälle.
  5. Lisäksi monet venevakuutukset kattavat oikeudenkäyntikulut mikäli veneen omistamiseen tai ajamiseen liittyen syntyy oikeudessa ratkaistava riita- tai syytetilanne.

Mikäli siis haluaa mielenrauhaa ja suojella sijoitustaan, on venevakuutus välttämätön hankinta ja sen avulla saattaa säästää rahaa ja vaivaa pitkällä tähtäimellä.

Olet sivulla: Vakuutukset » Venevakuutus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML