Lainafakta.fi esittely - LainaFakta.fi

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Lainafakta.fi esittely

LainaFakta.fi on kuluttajille suunnattu ilmainen verkkopalvelu, jonka tavoitteena on tarjota puolueetonta tietoa lainoihin, luottokortteihin, vakuutuksiin ja sijoittamiseen liittyvistä asioista. Esittelemme alan yritykset, erilaiset markkinoilla olevat tuotteet, sekä uutisoimme ajankohtaisista tapahtumista.

Suoritamme myös vertailuja tarjolla olevista tuotteista. Vaihtoehtojen välillä on todellisia eroja, joten tutustumalla vertailuihin ennen päätöksen tekemistä saat tukea valinnallesi ja teet varmemmin oikean päätöksen.

Lainat -osiossa esitellään yleisluontoisesti erilaiset pikavipit, lainat, rahoitusmuodot ja luotot. Täällä kerrotaan myös miten lainan hakeminen tekstiviestillä onnistuu.

Yritykset -osiossa esitellään Suomessa lainaa tarjoavat yritykset. Listauksessa on mukana niin pikavippiyrityksiä, kuin pankkeja ja rahoituslaitoksiakin. Täältä saat kiteytettynä vertailukelpoista tietoa kunkin lainanantajan tarjoamista lainasummista, sekä hakuvaatimuksista. Voit myös itse osallistua vertailuun antamalla lainayritykselle tähtiä oman asiakaskokemuksesi perusteella.

Luottokortit -osiossa esitellään yleisimmät Suomessa käytössä olevat luottokortit. Perinteisten luottokorttien lisäksi täältä saat myös tietoa prepaid luottokorteista.

Vakuutukset -osiossa voit tutustua erilaisiin vakuutusmuotoihin ja niiden erityisominaisuuksiin. Osiossa kerrotaan mitä asiota tulee vakuutusta ottaessa huomioida ja mihin vakuutushinnat perustuvat.

Kilpailutus -osiossa tarjotaan tietoa ja vinkkejä lainojen sekä luottokorttien kilpailuttamiseen. Täältä saat hyödyllistä tietoa vertailua tehtäessä huomioon otettavista seikoista.

Uutiset -osiossa kerromme lainoihin ja rahoitusalaan liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista.

Lainasanasto -osio on kätevä apuväline laina- ja rahoitusalan jargon-viidakossa liikkuessa. Sanastossa on selkokielellä selitettynä ja yhteen paikkaan koottuna erilaiset aihepiiriin liittyvät erityssanat.

Sijoittaminen -osiossa esitellään sijoittamisen muotoja. Täällä tarjotaan hyödyllistä perustietoa sijoittamisesta ja tarkastellaan sijoitusmuotojen kannattavuutta.

Laskurit -osio kokoaa yhteen suomalaisia taloudenpidon apuvälineitä. Täältä löytyvät sekä lainalaskurit, että yleisemminkin taloudenpitoon sopivat kulu- ja menoarviolaskurit.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML