Kilpailuta lainasi helposti netissä

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Lainojen kilpailuttaminen

Siinä missä ennen lainaa hakiessa lähes ainut vaihtoehto oli oman pankin konttori, on nykyisin markkinoilla tarjolla lukemattomia eri vaihtoehtoja lainan hakemiseen. Lainoissa on kuitenkin suuriakin eroja, joten ei ole yhdentekevää mistä lainan ottaa.Huolellisella vertailulla ja kilpailuttamisella voi takaisinmaksettaessa säästää pitkän pennin. Vaihtoehtojen rajaaminen on hyvä aloittaa omista lähtökohdista, eli esimerkiksi iästä ja takaisinmaksukyvystä. Monilla lainanantajilla on ehtoja hakijan iän ja tulojen suhteen, joiden on täytyttävä ennen kuin lainahakemus otetaan edes käsittelyyn. Eroja on myös siinä, vaaditaanko hakijalta vakuutta lainaa vastaan vai ei.

Lue lisää kilpailuttamisesta

Unohda korkoprosentti, muista erilaiset kulut!

Lainoista puhuttaessa on useimmiten ensisijaisesti mielessä korkoprosentti. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon myös lainasta perittävät kertaluontoiset ja kuukausittaiset kulut ja palvelumaksut. Lainoja markkinoitaessa on luotonantajien jo kuluttajasuojalainkin perusteella ilmoitettava tämä todellinen vuosikorko. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa pitää mielessä myös sen jälkeen, kun laina on jo otettu. Suuremmissa lainasummissa ja pidemmillä laina-ajoilla voi kilpailuttamisen avulla löytää edullisemman vaihtoehdon tai saada neuvoteltua alkuperäiseltä lainanantajalta paremmat lainaehdot.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML