Luottotietorekisteri - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

Luottotiedot yrityksistä ja yksityisistä

Luottotietorekisteri

Luottotietorekisteri on luottotietotoiminnan harjoittajan ylläpitämä rekisteri, johon luottotietoja talletetaan edelleen luovuttamista varten. Luottotietoja pidetään sekä yksityishenkilöistä, että yrityksistä ja yhteisöistä. Rekisterinpitoa säätelee muun muassa Luottotietolaki.

Suomessa käytössä oleviin luottotietorekistereihin merkitään maksuhäiriöt. Suomessa ei vielä ole perustettu ns. positiivista luottotietorekisteriä, josta luotonantaja voisi tarkistaa lainanhakijan luottojen kokonaismäärän, vaikka tämä ei olisikaan vielä ajautunut maksuhäiriöihin.

Olet sivulla: Lainasanastoa - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi » Luottotietorekisteri

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML