Määräaikaistalletus - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

Mitä tarkoittaa / Sanasto

Määräaikaistalletus

Määräaikaistalletus sijoitusmuoto, jossa varat talletetaan suhteellisen lyhyeksi ajaksi. Talletusajalle sovitaan kiinteä korko. Useimmiten talletusaika on yhdestä kolmeen vuoteen. Talletukselle maksettava korko liikkuu yleisimmin 1 – 3 prosentin välillä.

Määräaikaistalletus on turvallinen sijoitusmuoto, jossa tuotto on suhteellisen pieni verrattuna muihin instrumentteihin, mutta isompikorkoinen kuin normaalilla käyttelytilillä pidettäville varoille maksettava.

Määräajan päättyessä voi joko tallettaa rahat uudeksi määräajaksi tai nostaa talletetut varat ja niille kertynyt korko. Mikäli varoja nostaa ennen määräajan täyttymistä, joutuu maksamaan nostopalkkiota.

Olet sivulla: Lainasanastoa - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi » Määräaikaistalletus

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML