Pikavippi - Mitä tarkoittaa? | Sanasto LainaFakta.fi

Vakuudeton ja lyhytaikainen

Pikavippi

Pikavippi on summaltaan verrattaen pieni, yleensä vakuudeton, lyhytkestoinen laina. Pikavippien saaminen on yleensä nopeampaa kuin perinteisten lainojen ja korko verrattaen suurempi. Pikavippien tarjoajien määrästä johtuen myös lainaehdot vaihtelevat merkkitävästi lainanantajien välillä.

Koska pikavippi on tarkoitettu vain lyhytaikaiseksi lainaksi, on tärkeä varautua siihen, että lainan saa maksettua takaisin ajallaan. Korkean korkoprosentin ja kulujen takia pienenkin lainan rahoituskulut nousevat nopeasti huomattaviksi, mikäli takaisinmaksua joutuu toistuvasti lykkäämään.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML