Rahasto - LainaFakta.fi

Sijoittajien pääomien yhdistelmä

Rahasto

Rahasto on useiden sijoittajien pääomien yhdistelmä. Sijoitusrahastojen tarkoitus on tuottaa pääomalle tuottoa.

Rahastoja on eriluonteisia: toiset tavoittelevat isoa tuottoa lyhyellä aikavälillä, jolloin myös riski on suurempi. Toisissa rahastoissa tuotto-odotus on pienempi, mutta myös riski sijoituksen arvon alenemisesta on pienempi.

Markkinoilla on myös ns. rahastojen rahastoja, joissa rahastoon sijoitetut varat tai osa niistä sijoitetaan edelleen toisiin rahastoihin. Lisäksi ns. yhdistelmärahastoja, joissa sijoitetaan sekä osake-, että korkomarkkinoille.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML