Credit24 Autoraha - autolainojen hintavertailu

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Autolainaa jopa 3000 €

Credit24 Autoraha

Credit24 Autoraha

Hae lainaa

Credit24 tunnetaan tililuotoistaan, mutta nykyään se yrittää myös kaapata osan autolainojen markkinoista. Me tutustuimme Credit24 Autorahaan ja selvitimme, millainen luotto on kyseessä. Jatka lukemista!

Tällaista lainaa on Credit24 Autoraha

Credit24 Autoraha on uusi netin kautta tarjottava autolaina, jolla on seuraavia ominaisuuksia.

 • Lainatyyppi: Credit24 Autoraha on vakuudeton jatkuva tililuotto. Asiakkaalle avataan luottotili, jolta hän voi nostaa itselleen rahaa tarpeen mukaan aina määrättyyn limiittiin saakka. Kun tietty osuus lainasta on maksettu takaisin, sen voi nostaa uudestaan käyttöön tarpeen iskiessä.
 • Lainasumma: Credit24 Autoraha on enintään 3000 euron suuruinen tililuotto.
 • Maksuaika: Laina maksetaan takaisin enintään 36 kuukauden aikana.
 • Lainan kulut: Nostokulut 6,95 %. Vuosittainen nimelliskorko 40,8 % – 95,4 %.
 • Todellinen vuosikorko: 50,2 % – 153,63 %.
 • Tarjoushinta: Tällä hetkellä Credit24 Autorahalla on voimassa nettitarjous, jonka puitteissa lainaa hakeva saa luottonsa kahdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi eli luottotililtä nostettuun lainaan ei lisätä tuona aikana nostokuluja eikä korkoa. Asiakas voi tuona aikana maksaa lainansa takaisin ilman mitään lisämaksuja.

Voiko Credit24-lainoihin luottaa?

Credit24-verkkopalvelua pyörittää IPF Digital Finland Oy, joka on osa suurempaa kansainvälistä rahoituskonsernia. Kyseessä on vuosia rahoitusalalla toiminut ja luotettava yhtiö.

Credit24 tunnetaan parhaiten Joustolimiitti-lainoistaan. Se on voittanut useita vertailuja, joissa on asetettu vastakkain netissä toimivia vakuudettomia tililuottoja. Credit24 on useimmissa vertailuissa halvin vaihtoehto – tai ainakin yksi halvimmista. Sen hinnoittelu on myös selkeä ja läpinäkyvä.

Credit24 on kuitenkin autolainaksi melko kallis. Tämä selviää alle kokoamastamme vertailusta. Sitä kannattaa hakea lähinnä pieneen tarpeeseen, kuten autokaupan käsirahaksi. Varsinaiseen autokauppaan soveltuvat paremmin vakuudettomat kertalainat. Tutustu vaihtoehtoihin alla.

Vakuudettomien autolainojen vertailu:

Seuraavaan taulukkoon on koottu kuusi vakuudeotnta autolainaa ja vertailtu niitä eri osa-alueilla. Vertailun perusteella kullekin autolainalle on annettu arvosana (yhdestä viiteen tähteä). Taulukon alapuolella esittelemme kunkin autolainan tarkemmin.

Huomaa, että osa taulukon tiedot perustuvat rahoitusyritysten itse netissä ilmoittamiin tietoihin eivätkä esimerkiksi hinnat välttämättä päde yksittäisten hakijoiden kohdalla.

Autolaina Lainasumma Nimelliskorko Ehdot Arvosana
Santander Max. 50 000 € Min. 3,68 % Keskiverto *****
Bank Norwegian Max. 50 000 € Min. 4,99 % Keskiverto *****
SAV-Rahoitus Max. 12 000 € Min. 8,0 % Keskiverto **
Credit24 Autoraha Max. 3000 € Min. 40,8 % Löyhät **
S-Pankki Max. 20 000 € Min. 6,953 % Tiukat **
Danske Bank Max. 10 000 € Min. 6,0 % Tiukat **

 

1. Santander

Santander on Suomen suurin autorahoittaja ja myöntää autolainaa kahdessa muodossa:

 • Suoraan autokauppiaalta ostaessa asiakas voi hakea osamaksusopimusta, joka on käytännössä Santanderin myöntämä laina.
 • Asiakas voi hakea vakuudetonta kertalainaa Santanderin nettisivuilta. Tällöin lainasumma on jopa 50 000 euroa ja nimelliskorko alimmillaan vain 3,68 % vuodessa. Yleensä todellinen vuosikorko on kuitenkin useita prosenttiyksiköitä tätä korkeampi.

Santander on Suomen autorahoittajien ykkönen. Huomaa kuitenkin, että Santander vaatii lainan hakijalta parempia tuloja kuin monet netissä toimivat kulutusluottoja tarjoavat sivustot, kuten Credit24. Toisin sanoen aivan olemattomilla tuloilla Santanderin autolainasta on turha haaveilla.

2. Bank Norwegian

Bank Norwegian on hyvin samanlainen autorahoittaja kuin Santander. Bank Norwegianin lainojen suuruus on samaa luokkaa ja hinnat vain hieman korkeammat. Santanderista poiketen Norwegian ei kuitenkaan myönnä osamaksusopimuksia suoraan autokauppiaiden kautta vaan kuluttajan on haettava autolainaa etikseen Bank Norwegianin verkkosivuilta.

Bank Norwegianin vakuudettomien kertalainojen suuruus on 1000-50000 euroa. Hakuehdot ovat hieman löyhemmät kuin Santanderilla, mutta silti tiukemmat kuin monilla muilla netissä toimivilla kilpailijoilla.

Matalimmillaan Bank Norwegianin autolainojen nimelliskorko on vain 4,99 %, mutta usein on moninkertaisesti enemmän, aina 22,49 prosenttiin saakka.

3. SAV-Rahoitus

SAV-Rahoituksella on omanlainen autorahoitusmallinsa. SAV-Rahoitus myöntää kahdenlaisia autolainoja:

 • Autoliikkeestä ostettaessa SAV-Rahoitus myöntää lainaa enintään 80 % auton ostohinnasta. Korko on 8-12 %.
 • SAV-Rahoitus myöntää osamaksulainaa myös yksityisten välisiin autokauppoihin SAV-limiittirahoituksen muodossa. Kyseessä on siis hieman samanlainen rahoitustuote kuin Credit24 Autoraha. Yksityiseltä ostettaessa SAV-Rahoitus luotottaa enintään 65 % kulkuvälineen ostohinnasta, loput on maksettava käsirahana. Auto toimii lainan vakuutena, kunnes luotto on maksettu kokonaan pois.

4. Credit24 Autoraha

Tässä vertailussa Credit24 Autorahan vahvuudet ja heikkoudet nousevat esiin:

 • Credit24 Autoraha on pieni laina. Siitä ei ole kunnon autolainaksi.
 • Credit24 on useimmissa tapauksissa kalliimpi kuin kilpailevat vakuudettomat autolainat.
 • Credit24 Autorahaa myönnetään kuitenkin helpommin perustein kuin muiden vertailussa kilpailutettujen rahoitusyhtiöiden luottoja. Siksi joillekin kuluttajille Credit24 Autoraha on ainoa vaihtoehto auton ostamisen tueksi.

5. S-Pankki

S-Pankki myöntää enintään 20 000 euron suuruisia vakuudettomia luottoja kohtuullisilla hinnoilla. Monet muut pankit perivät vakuudettomista luotoista S-Pankkia korkeampia hintoja tai eivät edes tarjoa näin suuria lainoja. Siksi S-Pankki on kivijalkapankeista luultavasti paras vaihtoehto auton rahoittamiseen.

S-Pankin heikkous vertailussa vain netissä toimivia kilpailijoitaan vastaan on ehtojen tiukkuus. Vain pieni osa potentiaalisista asiakkaista saa S-Pankilta lainaa. Sama ongelma vaivaa kaikkia kivijalkapankkeja. Hyvänä puolena S-Pankin autolaina on miltei aina edullisempaa kuin nettilainat.

6. Danske Bank

Danske Bank myöntää pienempää vakuudetonta autolainaa kuin S-Pankki, mutta edullisemmalla nimelliskorolla. Hakuehdot ovat melko tiukat, mutta hinta kohtuullinen.

Hae lainaa

 • Asiakaspalvelu: email: [email protected] / puh: 0800 144 344
 • Postiosoite: IPF Digital Finland Oy / Runeberginkatu 5 / 00100 Helsinki

Olet sivulla: Lainat, luotot ja vipit » Credit24 Autoraha

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML