Lainaa tekstiviestillä - Kännykällä pikavippi heti tilille

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Hae pikavippi kännykällä heti tilille

Lainaa tekstiviestillä ja ilman pankkitunnuksia. Mahdollista?

Lainaa tekstiviestillä ja ilman pankkitunnuksia. Mahdollista?

Nykyisin pikavippi on helppo hakea kännykällä muutamalla tekstiviestillä. Lainaa saa tunnistautumisen jälkeen.

Onko pikavippiä mahdollista yhä nykyään hakea ilman pankkitunnuksia? Monien keskustelufoorumien mukaan ainakin on. Katsoimme asiaa pintaa syvemmältä. Näin hankitaan pikavippi ilman pankkitunnuksia vuonna 2016.

Todellista pikavippiä ei ole mahdollista saada ilman pankkitunnuksia

Nykyään laki vaatii lainaa haettaessa niin sanottua vahvaa tunnistautumista. Lainantarjoajan on todella varmistettava hakijan henkilöllisyys. Jos kuluttaja haluaa hakea verkkolainaa, tämä tarkoittaa, että prosessissa on pakko hyödyntää virallisesti hyväksyttyjä sähköisiä tunnistautumisvälineitä eli käytännössä pankkitunnuksia. Puhelinsoitto tai tekstiviesti (ilman verkkopankkitunnuksille perustuvaa mobiilivarmennetta) ei kelpaa tunnistautumiseksi.

Yrityksillä on arvioiden mukaan hyvät perusteet hylätä jopa yli puolet vippihakemuksista, joten tiukka tunnistautumisvaatimus on eduksi myös yrityksille. Luottotappiot vähenevät, kun hakijoita seulotaan tarkemmin.

Ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen vippaus onnistuu ilman pankkitunnuksia

Kunhan hakija on tunnistautunut kerran, lainaa on helppoa hakea tekstiviestillä tai puhelulla. Kaikkein näppärimmin se onnistuu tililuottojen kanssa. Jos sinulla on sovittuna vaikkapa Lainaston tai Everydayn kanssa tietty luottolimiitti, voit nostaa rahaa käytännössä mihin aikaan tahansa. Myös pienten kertaluottojen käsittely helpottuu ensilainan jälkeen, etkä enää välttämättä tarvitse pankkitunnuksia.

Vastaavalla periaatteella luottokorttia voidaan pitää pitää pikavipin korvikkeena. Voit nostaa luottokortilta haluamasi summan rahaa koska tahansa – tunnistautumatta pankkitunnuksilla.

Pienlainan hakeminen kirjepostin välityksellä

Moni pienlainoja tarjoava yritys ei halua käyttää aikaa ja resursseja postitettujen hakemusten käsittelemiseen. Väitetään kuitenkin, että ainakin Ferratum tarjoaa lainaa myös postitse. Pikaista tämä ei tietenkään ole, mutta lainaa on ainakin helpompi saada kuin pankista. Ferratumin lainan hakijalla tulee aina olla sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Pankkitunnuksia ei kuitenkaan ilmeisesti edellytetä, jos verkkosivuilta tulostettu lainahakemus lähetetään kirjeenä Ferratumin osoitteeseen.

Kannattaa tiedustella Ferratumilta tämänhetkistä tilannetta. Voi olla, että tämäkin yritys on siirtynyt viimein pois kirjepostiajasta.

Ferratum tarjoaa ensilainana 50-300 euron korotonta lainaa. Laina-aika on 7-30 päivää ja jos laina maksetaan takaisin ajallaan, hakijalta ei peritä mitään kuluja.

Voi myös olla, että osa isompia kulutusluottoa kauppaavista lainayrityksistä, kuten Ellos, Everyday, Halens tai Cashbuddy, suostuvat tarjoamaan lainaansa ilman pankkitunnuksia, kunhan henkilöllisyys käydään todistamassa yrityksen toimistolla henkilötodistuksen avulla. Myös ruotsalaisen Collector AB:n Joustolaina saattaa hyvinkin olla tällainen tapaus.

Konttorissa asioiminen

Ilman verkkopankkitunnuksia lainan hakeminen onnistuu tietysti asioimalla perinteiseen tapaan pankin konttorissa. Tällöin henkilöllisyys todistetaan passilla, ajokortilla tai henkilökortilla.

Ongelmana on, että pankin kautta lainan hakeminen on hitain mahdollinen tapa. Käsittely kestää päiväkausia. Toinen hankaluus on, että pankki edellyttää lainanhakijalta korkeampia tuloja ja vakaampaa taloutta kuin korkeakorkoisia pienlainoja kauppaavat verkkosivustot. Myöskään alle 1000 euron lainoja ei pankeista oikeastaan järjesty.

Pankit eivät siis tarjoa pikavippiä, mutta kulutusluottoa kylläkin, eikä siihen tarvita verkkopankkitunnuksia.

Viimeinen vaihtoehto: vippaa rahaa kaverilta

Viimeinen, vaikkakaan ei välttämättä kovin houkutteleva, vaihtoehto on vipata rahaa kaverilta tai perheenjäseneltä. Tällöin ei tunnistautumisia tarvita. Tätäkin lainaamista kannattaa tietenkin harrastaa maltilla ja harkiten, sillä maksamaton velka voi aiheuttaa paljon harmia perheessä tai pilata ystävyyssuhteita.

 

Olet sivulla: Lainan hakutavattitle_li=Lainat, luotot ja vipit » Lainaa tekstiviestillä ja ilman pankkitunnuksia. Mahdollista?

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML