ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainat

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 4 ääntä keskiarvo: 3,25/5
Loading...

500-50000 euroa vakuudetonta lainaa

ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainat

ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainat

Hae lainaa

ArkadiaRahoitus.fi eli Arkadia Rahoitus lupaa asiakkailleen halvimmat vakuudettomat kulutusluotot. Mutta mihin tämä väite perustuu ja onko siinä itua? Me selvitimme, millaisesta sivustosta oikeastaan on kyse. Jatka lukemista.

Arkadia Rahoitus tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja

Arkadiarahoitus.fi-sivuston kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias kuluttaja, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa haetaan yksinkertaisella verkkohakemuksella, jossa määritellään lainasumma 500 – 50 000 euron väliltä sekä toivottu laina-aika 1-15 vuotta.

Hakemuksen yhteydessä täytetään myös verkkolomake, jossa hakija antaa itsestään lisää tietoja sivustolle. Jos lainaa etsitään yhteishakijan kanssa, myös toisen hakijan tiedot lisätään lomakkeeseen.

Rahan käyttötarkoitusta ei tarvitse eritellä tai selitellä. Laina voidaan kohdistaa yhtä hyvin auton hankkimiseen tai remonttiin kuin ihan vain tavallisten elämiskustannusten kattaminen.

Mitä hakemuksen jälkeen tapahtuu?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen Arkadia Rahoitus ottaa yhteyttä eri lainayrityksiin ja pyytää heiltä tarjouksen. Tarjous perustuu asiakkaan antamiin tietoihin.

Asiakkaalle toimitetaan muutaman arkipäivän sisällä sähköpostitse yksi tai useampia lainatarjous, jotka parhaiten vastaavat hänen toiveitaan. Tässä vaiheessa hakija voi vielä kieltäytyä lainasta. Tällöin hänelle ei koidu hakemuksesta mitään kuluja. Lainan kilpailuttaminen sivuston Arkadia Rahoituksen avulla on hakijalle ilmaista. Sivusto saa tulonsa lainayrityksiltä, jotka osallistuvat kilpailuttamiseen.

Jos hakija hyväksyy lainan, hän siirtyy asioimaan kyseisen lainayrityksen kanssa. Tällöin hän joutuu yleensä antamaan vielä lisätietoja taloudestaan ennen kuin lainasopimus allekirjoitetaan.

Kannattaako Arkadia Rahoituksen käyttäminen?

Arkadia Rahoituksen omistava Draivi Media Oy on verkkomarkkinointiin erikoistunut helsinkiläisyritys, jolla on hallussaan useita verkkosivuja. Sinällään kyseessä ei ole mitenkään huonomaineinen yritys.

Arkadia Rahoituksen asiakkaalla ei tarvitse kantaa huolta turvallisuutensa puolesta. Lainan hakija ei sitoudu mihinkään, joten huijatuksi tulemisen riski on minimaalinen. Eri asia sitten on, kuinka paljon hyötyä heidän palvelustaan kenellekään viime kädessä on.

Vastaavia lainoja ”kilpailuttavia” nettipalveluita on nykyään suomalaisille tarjolla useita. Ongelmana näissä kaikissa on, että kilpailuttajat eivät yleensä julkisesti paljasta, minkä yritysten kanssa he tekevät yhteistyötä. Kilpailuttaminen saattaa siis olla äärimmäisen rajoitettua. Esimerkiksi pankit ovat jättäytyneet näistä vertailuista kokonaan pois, joten kaikkein halvinta mahdollista lainaa ei koskaan löydy Arkadian kautta. Ainoastaan kalliita kulutusluottojaan netin kautta kauppaavat sivustot kuuluvat kilpailutuksen piiriin.

Kokeile siis palvelua, jos mielesi tekee, mutta älä odota ihmeitä.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: [email protected]
  • Postiosoite: Draivi Media Oy, PL 215, 00101 HELSINKI
ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainat ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainatArvio: 3,25/5. Yhteensä 4 arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa 500 – 30 000 euron lainat

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML