Bank Norwegian - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

1000-50000 euroa vakuudettomana

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Hae lainaa

Bank Norwegian on norjalainen rahoitusyritys, jonka isot kulutusluotot haastavat Suomen perinteisiä nettilainoja. Vertailimme Norwegianin lainoja sen kovimpiin kilpailijoihin. Katso tästä, millaista Bank Norwegianin laina on ja miksi se parempaa kuin useimmat muut netin kulutusluotot.

Bank Norwegian

Norjalainen Bank Norwegian myöntää netin kautta vakuudettomia kulutusluottoja. Niiden suuruus on 1000 – 50000 euroa. Maksuaika on enimmillään 15 vuotta.

Norwegianin kulutusluottoa voi hakea moneen eri tarkoitukseen. Se soveltuu myös remonttilainaksi, autolainaksi ja niin sanotuksi järjestelylainaksi, jolla yhdistetään useita kalliimpia kulutusluottoja.

Halvimmillaan Bank Norwegianin kulutusluoton nimelliskorko on jopa vain 4,99 %. Korkeimmillaan nimelliskorko on kuitenkin paljon tätä korkeampi, 22,49 %. Useimpien hakijoiden voi olettaa saavan lainaa korkealla korolla ja matalan koron olevan varattu parhaille (eli varakkaimmille) asiakkaille.

Nimelliskoron lisäksi Bank Norwegianin vakuudettomiin kulutusluottoihin lisätään 45-95 euron avausmaksu ja viiden euron kuukausittainen laskutuslisä. Tämä tarkoittaa, että todellinen vuosikorko on nimelliskorkoa suurempi. Esimerkiksi 10 000 euron laina viiden vuoden maksuajalla on nimelliskoroltaan arviolta 8,88 %, mutta todelliselta vuosikoroltaan 10,37 %.

Norwegianin luoton voi maksaa pois koska tahansa etuajassa, jolloin voi säästää sen korkokuluissa ja kuukausimaksuissa.

Bank Norwegianin lainaa haetaan nettihakemuksella ja rahat ovat parhaimmillaan tilillä minuuteissa.

Bank Norwegian vs. Pikavippi

Bank Norwegian peittoaa vertailussa helposti netin pikavipit ja tililuotot. Tunnetun pikavippi on OPR-Vakuuden omistama Pikavippi.fi. Se myöntää 100-300 euron lainoja puolen vuoden maksuajalla. Lainojen todellinen vuosikorko on 49,6 %.

Pikavippi.fi-lainan ainoa etu nähden Bank Norwegianin vakuudettomiin kulutusluottoihin on sen hakemisen nopeus. Vaikka Norwegianin laina on myös helppo hakea, Pikavippi.fi on nimensä mukaisesti panostanut erityisesti sujuvuuteen ja lainapäätöksen tehokkuuteen.

Bank Norwegian vs. Nopsalaina

Nopsalaina on virolaisen Bigbankin vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on 2000-20000 euroa ja maksuaika 6-120 kuukautta.

Nopsalainan hinta vaihtelee asiakaskohtaisesti kuten Bank Norwegianillakin, mutta nettisivuilla annetussa esimerkkilainassa nimelliskorko on 8,9 %. Esimerkkilainan hinta on 6000 euroa ja maksuaika viisi vuotta. Nimelliskoron lisäksi maksettaviksi koituvat 195 euron avausmaksu ja 8,5 euron tilinhoitomaksut. Lisäkulut ovat siis huomattavasti Bank Norwegiania kalliimpia ja nostavat lainan todellisen vuosikoron 14,01 prosenttiin.

Nopsalainan perimien lisäkulujen kanssa tulee olla tarkkana!

Huomaa, että yli 10 000 euron lainaa ei myönnetä yksittäiselle hakijalle vaan Nopsalaina edellyttää rinnakkaishakijaa – joka on tavallisesti puolisto.

Bank Norwegian vs. Santander

Santander on espanjalainen pankki, joka tunnetaan etenkin autorahoittajana ja joka myöntää hyvin samanlaisia luottoja kuin Bank Norwegian ja onkin Norwegianin kovin kilpailija netin lainamarkkinoilla.

Santanderin lainasummat ovat 2000 – 50 000 euroa ja maksuaika enimmillään 10 vuotta. Tältä osin Santander on siis lainavalikoimaltaan vain hieman Norwegiania rajallisempi.

Santander on kuitenkin parhaimmillaan Norwegianikin halvempaa. Matalin mahdollinen nimelliskorko on 3,71 % ja korkein mahdollinen 12,71 %. Arvioitu todellinen vuosikorko 25 000 euron lainalle on 7,71 % kaikkine kuluineen. Tämä on sangen edullista ja Santander pystyykin täysin kilpailemaan lainahinnoissa perinteisten pankkien kanssa.

Santander on tiettävästi hieman tiukempi asiakkaidensa valikoimisessa kuin Norwegian.

Bank Norwegian vs. S-Pankin vakuudeton kulutusluotto

S-Laina on S-Pankin vakuudeton kulutusluotto, joka on useissa vertailuissa osoittautunut erääksi edullisimmista pankkien vakuudettomista kulutusluotoista. S-Lainaa myönnetään 5000-20000 euron suuruisena. Lainaa voi hakea helposti netin kautta eikä siihen tarvita vakuuksia eikä takaajia. Laina-aika on enimmillään 12 vuotta.

Lainan marginaali on 6,00 % + 3 kk euribor, tosin tällä hetkellä euribor on miinuksella, joten viitekorko on käytännössä nolla. Nimelliskoron päälle lisätään kuukausittain seitsemän euron tilinhoitomaksu. S-Pankki myös perii jokaisesta kulutusluotosta sen suuruudesta riippuvan avausmaksun, joka on 100-200 euroa.

Tämä tarkoittaa, että arvioitu todellinen vuosikorko 10 000 euron S-Lainalle viiden vuoden maksuajalla on 9,852 % ja 20 000 euron lainalle 6,953 %.

Bank Norwegian vs. Hypon vakuudellinen kulutusluotto

Hypoteekkiyhdistys tunnetaan ensisijaisesti asuntolainapankkina, mutta myöntää myös eräitä Suomen edullisimpia kulutusluottoja. Lähtökohtaisesti Hypon vakuudelliset kulutusluotot on sidottu asuntovarallisuuteen.

Hypon lainakorot ja lainasummat vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Kulutusluottoa voidaan myöntää vaihtuvakorkoisena tai kiinteällä korolla.

Taloustaidon lainavertailu paljastaa, että Hypo myöntää tällä hetkellä Suomen halvinta 10 000 euron kulutusluottoa. Vuosikorko on vain 5,39 %. Maksuaika on tällöin kolme vuotta. Näin pienten lainojen todelliset vuosikorot nousevat Norwegianilla helposti moninkertaisiksi.

Bank Norwegian ei pysty kilpailemaan Hypon vakuudellisten kulutusluottojen kanssa millään muulla osa-alueella kuin hakemisen helppoudessa. Hypo valikoi asiakkaansa tarkasti eikä myönnä luottoa ilman vahvoja vakuuksia. Norwegianilta rahaa voi sen sijaan saada nettihakemuksen avulla jopa minuuteissa.

Lainavertailu

Kokosimme tähän taulukkoon vielä yhteenvedon pistokokeidemme tuloksista. Näin Bank Norwegian pärjää vertailussa kilpailevien lainojen kanssa.

Laina Lainasummat Halpuus Helppous Arvosana
Norwegian * * * * * * * * * * * * * * * *
Santander * * * * * * * * * * * * * * * *
Hypo * * * * * * * * * * * * *
Pikavippi * * * * * * * * *
S-Laina * * * * * * * * * *

Bank Norwegianin laina on siis eräs edullisimmista nettilainoista – ainoastaan Santander päihittää joissakin tilanteissa Norwegianin. Lainan hakeminen Bank Norwegianilta on siis oikein fiksu vaihtoehto. Lähinnä vain perinteisten pankkien kulutusluotot ovat selvästi halvempia, ainakin jos sinulla on tarjota vakuuksia lainan tueksi. Toisaalta Norwegianilta saa jopa isompaa vakuudetonta kulutusluottoa kuin pankeista ja netin kautta tapahtuva hakuprosessi on vaivaton.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: puh: 07532 66 200 / email: [email protected]
Bank Norwegian Bank NorwegianArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML