Cashbuddy - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

1000-3000 euroa heti tilille

Cashbuddy

Cashbuddy

Hae lainaa

Cashbuddy Oy on kulutusluottoja suomalaisille tarjoava rahoitusyritys. Cashbuddy.fi-sivuston kautta myönnetään 1000-3000 euron lainoja. Mutta kannattaako niitä hakea? Me selvitimme. Lue tästä.

Tällainen on Cashbuddy-kulutusluotto

Cashbuddyn kulutusluotto on kertalaina. Sen suuruus on 1000, 2000 tai 3000 euroa ja maksuaikaa myönnetään 1-5 vuotta.

Cashbuddy eroaa monista muista tällä hetkellä netissä myönnettävistä lainoista, jotka ovat tililuottoja. Kertalaina nostetaan yhdellä kerralla ja maksetaan takaisin kuukausierissä. Kun laina on maksettu kokonaan takaisin, lainasopimus umpeutuu. Yleensä lainasummaa ei voi korottaa kesken laina-ajan. Maksuerien lykkääminen onnistuu, mutta lyhennysvapaasta kuukaudesta pitää suorittaa erillinen viiden euron maksu.

Etua.fi – Hae lainaa jopa 40 000 €. Lähetä hakemus!

Näin Cashbuddy-lainaa haetaan

Cashbuddyn kertalainaa haetaan nettihakemuksella. Hakemuksessa ilmoitetaan henkilötiedot sekä monenlaisia taloustietoja, kuten tulotaso, asumismuoto ja muiden avointen lainojen määrä. Hakeminen edellyttää verkkopankkitunnuksia. Lainan saadakseen hakijan on toimitettava Cashbuddylle myös tulotosite. Se onnistuu sähköisesti samassa yhteydessä muun hakemuksen kanssa. Lainapäätös tehdään käytännössä välittömästi, joten lainarahat voivat siirtyä tilille jopa saman päivän aikana.

Cashbuddy on siis aito pikalaina, jotka ovat nykyään yhä harvinaisempia.

Lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias ja hänellä pitää olla säännölliset tulot. Maksuhäiriöitä ei sovi olla.

Cashbuddyn hinnoittelu ja korko

Cashbuddyn lainojen nimelliskorko liikkuu välillä 14,9 – 24,9 %. Tämä voi vaikuttaa olevan vähemmän kuin osalla kilpailijoista. Älä kuitenkaan hämäänny. Cashbuddy nimittäin perii isoja lisämaksuja:

  • Lainan avaaminen maksaa 49 – 299 euroa lainasummasta riippuen.
  • Joka kuukausi maksuerään lisätään yhdeksän euron ns. tilinhoitomaksu.

Näistä kertyy nopeasti valtavat lisäkulut. Todellinen vuosikorko on arviolta 35,5 %.

Kannattaako Cashbuddylta hakea kulutusluottoa?

Cashbuddyn hinnat ovat matalampia kuin useimmilla kilpailevilla tililuotoilla. Kertalainojen markkinoilla Cashbuddy ei ole kuitenkaan välttämättä edullisin vaihtoehto. Kannattaa tarkistaa myös muita lainasivustoja, kuten Joustolaina ja Nopsalaina.

Toisaalta pankeista saa vielä halvempaa lainaa. Esimerkiksi S-Pankin vakuudeton kertalaina maksaa murto-osan Cashbuddyn kulutusluotosta. Cashbuddy tosin myöntää lainaa kevyemmin perustein kuluttajille.

Yksi tapa tarkistaa, onko Cashbuddy laina parasta juuri sinulle, on hyödyntää netissä toimivia ilmaisia palveluita, jotka kilpailuttavat kulutusluottoja. Esimerkiksi Etua.fi-sivuston kautta voi lähettää lainahakemuksen yhtä aikaa monelle lainayritykselle, Cashbuddy mukaan lukien. Saat sähköpostiisi edullisimman hakuehtojasi vastaavan lainatarjouksen. Tämä saattaa olla Cashbuddy – tai sitten jokin muu vaihtoehto. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: 010 802 252, [email protected]
  • Postiosoite: Cashbuddy Oy / PL 32 / 00101 Helsinki
Cashbuddy CashbuddyArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML