Credit24 - Edullinen tililuotto jopa 4000 €

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 12 ääntä keskiarvo: 3,00/5
Loading...

Tililuotot 100-4000 €

Credit24

Credit24

Hae lainaa

Credit24 tarjosi ennen pienlainaa 50 – 2 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia mutta siityi 2013 lakimuutoksen myötä tarjoamaan isompia tililuottoja. Nykyään Credit24 tunnetaan netin edullisimpana tililuottona. Lue tästä lisää Credit24:n lainoista.

Credit24 on turvallinen tililuotto

Credit24 myöntää tililuottoa, jonka limiitti on 100-4000 euroa. Asiakkaan ei siis tarvitse avata isoa luottotiliä toisin kuin useimpien kilpailijoiden kanssa. Tämä on vastuullista, sillä liian isoja tililuottoja on osaltaan syytetty velkaongelmien paisumisesta. Credit24 on luotettava lainanantaja.

Maksuaikaa Credit24-tililuotolle voi saada 1 kuukaudesta 36 kuukauteen. Credit24 tililuotot ovat Nordean Käyttöluoton ja muiden pankkilainojen jälkeen markkinoiden edullisimpia. Credit24 on yksi ainoista tililuottoyrityksistä, jonka todelliset vuosikorot jäävät aina alle kuluttajasuojalaissa säädetyn 50,5 % rajan alle.

Credit24:n hinnasto

Credit24-tililuottojen nimellinen vuosikorko on 40,8 %. Lisäksi jokaisesta lainatililtä tehdystä nostosta maksetaan 6,95 % provisio. Ensimmäinen nosto on ilmainen.

Laina tulee muiden tililuottojen tapaan halvimmaksi, jos sen maksaa pois nopeasti, sillä alle kuukaudessa takaisin maksetusta lainasta peritään vain nostoprovisio. Mitä hitaammin lainan maksaa pois (jopa 36 kuukaudessa), sitä enemmän sille kertyy korkoa. Korkeimmillaan todellinen vuosikorko voi olla jopa 50,2 %.

Eräpäivän muutos maksaa 5 euroa ja maksuvapaa kuukausi 20 euroa.

Kannattaako Credit24-lainaa hakea?

Credit24-tililuottoa voi hakea huoletta, sillä edullisempaa lainaa on vaikea löytää. Lähinnä isot, vakuudettomat kertalainat, pankkilainat ja mahdollisesti Freedom Rahoitus voivat kilpailla Credit24:n nykyisen hinnaston kanssa.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Credit24 ei myönnä lainaa yhtä helposti kuin osa kilpailijoistaan. Tämä on sinällään hyvä asia, mutta voi harmittaa hakijoita, joilla on esimerkiksi matalat tulot tai jotka ovat vaivoin täysi-ikäisiä.

Hae lainaa

  • Yritys: Ipf Digital Finland Oy
  • Asiakaspalvelu: 0800 144 344, [email protected]
  • Postiosoite: Runeberginkatu 16 A 8, 00100 Helsinki
Credit24 Credit24Arvio: 3/5. Yhteensä 12 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML