Etua.fi - Kilpailuta kulutusluotot, luottokortit ja asuntolainat

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 8 ääntä keskiarvo: 4,25/5
Loading...

Kilpailutus helppoa - Vain yksi hakemus

Etua.fi

Etua.fi

Hae lainaa

Etua.fi verkkopalvelu mahdollistaa asuntolainojen, kulutusluottojen ja luottokorttien vertailun tai kilpailuttamisen kätevästi yhdellä hakemuksella. Käyttäjälle palvelu on lisäksi täysin ilmainen, sillä palvelun maksaa uuden asiakaskontaktin saava lainanantaja.

Palvelun kautta asuntolainaa haettaessa vaatimuksena on 25-60 vuoden ikä, säännölliset kuukausitulot, sekä puhdas luottotietorekisteri. Kulutusluottoja tai luottokorttia haettaessa ikävaatimuksena on 26-79 vuoden ikä.

Etua.fi kautta on myös mahdollista tarkistaa olisiko eri kulutusluottojen yhdistäminen järkevää, mikäli tällä hetkellä lyhentää luottoja monelle lainanantajalle. Tällä tavoin yhtä lainaa lyhentämällä säästää esimerkiksi lainanhoitokuluissa, jotka ovat lainakohtaisia.

Hakijan käytettävissä on myös suuntaa antavia lainalaskureita, joilla voi ennen hakemuksen täyttöä arvioida minkä suuruiseksi lyhennyksen kuukausierä muodostuu vertailemalla lainasummia ja -aikoja.

Hae lainaa tästä

Yhdellä lainahakemuksella monta tarjousta – Etua.fi – Hae tästä!

Hae lainaa

  • Yritys: Etua Oy
  • Asiakaspalvelu: 09 2316 3611, [email protected]
Etua.fi Etua.fiArvio: 4,25/5. Yhteensä 8 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML