Ferratum.fi - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Ilmainen pikavippi 50-300 €

Ferratum.fi

Ferratum.fi

Hae lainaa

Ferratum on eräs Suomen pikavippimarkkinoiden konkareista. Ferratum on tarjonnut lainaa jo vuosien ajan. Se on myös sopeuttanut lainatarjontansa aina ajan vaatimuksiin. Entinen vippifirma onkin nykyään keskittynyt enemmän isompiin tililuottoihin, tosin vanhoja juuriaan unohtamatta. Lue lisää Ferratumin lainatarjonnasta.

Mikä Ferratum?

Ferratum Finland Oy kuuluu Frankfurtin pörssiin kirjautuneeseen Ferratum Group Oyj:hin. Ferratum on alunperin suomalainen yritys ja korostaa yritysbrändissään suomalaista rehellisyyttä ja hyvää luotonantotapaa. Suomen lisäksi Ferratum toimii lukuisissa maissa, mukaan lukien Englannissa, Puolassa, Ruotsissa, Kroatiassa, Virossa, Venäjällä, Espanjassa ja jopa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Ferratum Koroton on kokonaan ilmainen pikavippi

Ferratum tarjoaa ensimmäistä kertaa heiltä lainaa hakeville ilmaista pikavippiä. Tämä on eräänlainen sisäänheittotuote. Kunhan lainan maksaa pois ajallaan, siitä ei kerry korkoa eikä mitään kuluja. Velallinen maksaa takaisin täsmälleen saman summan, jonka hän Ferratumilta lainaa. Avausmaksuja, käsittelykuluja tai muita lisäyksiä laskuun ei tule.

Ferratum Koroton on suuruudeltaan 50-300 euroa. Se maksetaan takaisin 7-30 vuorokauden kuluessa. Huomaa, että Ferratum Korotonta voi saada yksi asiakas vain kerran.

Ferratum tililuoton ominaisuudet

Ilmaisen ensilainan jälkeen Ferratum tarjoaa kuluttajille Ferratum Joustava -tililuottoa. Tililuotto ei voi siis hakea, jollei ole ensin ottanut Koroton-pikavippiä ja maksanut sitä takaisin kunnialla.

Tililuoton idea on täsmälleen vastaava kuin muissakin pankkien ulkopuolisissa tililainoissa. Ne muistuttavat luottokorttia, paitsi että tiliin ei ole kytketty muoviläpyskää. Sen sijaan kuluttaja voi nostaa luottotililtä käyttötililleen rahaa aina tarpeen mukaan.

Kustakin nostosta peritään 12,5 % nostopalkkio. Muuta korkoa ei peritä, kunhan laina maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Jos laina sen sijaan halutaan maksaa useassa kuukausierässä, se kerryttää 8,5 % kuukausikorkoa. Joka kuukausi tulee maksaa takaisin 12,5 % tai vähintään 150 euroa avoimesta velkasaldosta.

Ferratum Joustava -lainatilin luottolimiitti on enintään 2000 euroa. Kyseessä on siis sangen tavanomainen tililuotto, joka muistuttaa monia kilpailijoitaan ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta. Arvioitu todellinen vuosikorko 1500 euron lainalle on 212,29 %, jos hakija maksaa velan pois hitaimmalla mahdollisella aikataululla kuukausierissä.

Ferratum Joustava ei ole markkinoiden edullisimpia tililuottoja. Kyseessä on kuitenkin tunnettu, luotettava ja kotimainen yritys. Eli jos Ferratumin ominaisuudet muuten miellyttävät, ei sen hakeminen ole varsinaisesti vaarallista. Ole kuitenkin tarkkana lainan hinnan kanssa, jos et maksa sitä pois suoraan yhdessä erässä. Pidemmän päälle kyseessä on huomattavasti hintavampi laina kuin vaikkapa pankkien luottokortit.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: 0800 166 308, [email protected]
  • Postiosoite: Ferratum Finland Oy / Asiakaspalvelu / Ratamestarinkatu 11 A / 00520 Helsinki
Ferratum.fi Ferratum.fiArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML