FINrahoitus.fi - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

2000-5000€ yrityslainaa

FINrahoitus.fi

FINrahoitus.fi

Hae lainaa

FIN Yritysrahoitus on yritylainoja tarjoava palvelu, joka toimii osoitteessa FINrahoitus.fi. Kyseessä on eräänlainen yrityksen pikavippi. Katso tästä, miten FIN Yritysrahoitus toimii.

Pienten yrityslainojen trendi

Pienet yrityslainat kasvattavat tällä hetkellä suosiotaan. Markkinoilla pyörii yhä enemmän pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten ulkopuolisia yritysluottoja. Monet näistä ovat pieniä ja kalliita. Kasvava kysyntä helposti nostettaville uudenlaisille selittyy sillä, että yritysten on yhä vaikeampi saada lainaa pankeilta. Etenkin pienet ja keskisuuret yritykset huomaavat usein vienti- ja kasvuprojektiensa tyssäävän rahoituksen puutteeseen. Toisaalta talousvaikeudet ajavat osan yrityksistä ottamaan luottoa.

Karkeasti ottaen uudet yrityslainat voi luokitella kolmeen luokkaan:

 • Kalliit yritysluotot, joita varten ei tarvitse esittää yrityksen dokumentteja. Yrityksen vastuuhenkilö toimii henkilötakaajana siltä varalta, että yrityksellä ilmenee maksuvaikeuksia.
 • Yritysluotot, joiden myöntämiseksi tulee toimittaa esimerkiksi tilinpäätöstietoja ja muita dokumentteja yrityksen riittävän maksukykyisyyden varmistamiseksi. Näihin luottoihin ei tarvita henkilötakausta.
 • Vertaislainat, jotka ovat pääasiassa yksityisten sijoittajien rahoittamia. Yritysten vertaislainat yleistyvät nopeasti etenkin Yhdysvalloissa. Siellä saatetaan vertaislainoilla rahoittaa jopa miljoonien dollarien suuruisia kasvuinvestointeja. Suomessa yritysten vertaislainat eivät ole vielä muodostuneet ilmiöksi. Ottaen huomioon, että vertaislainoilla menee kuluttajaluottojen puolella varsin hyvin, on luultavasti vain ajan kysymys ennen kuin myös yritykset alkavat siirtyä vertaislainoihin.

FIN Yritysrahoitus: 2000-5000€ yrityslaina

FINrahoitus.fi-sivuston kautta voi hakea helposti ja nopeasti 2000-5000 euron suuruista yritysluottoa. Lainan nimelliskorko on 14,9 % ja laina-aika 6-24 kuukautta. Huomaa, että lainaan lisätään nimelliskoron lisäksi 299 euron avausmaksu ja 15 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Nämä nostavat lainan todellisen koron huomattavasti 14,9 % korkeammaksi.

Lainaa haetaan netin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun. Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakijan tulee vielä allekirjoittaa paperiversio lainasopimuksesta ja toimittaa se FIN Yritysrahoitus Oy:n postiosoitteeseen.

Yrityksen tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Yritys on kaupparekisterissä.
 • Yrityksellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai maksuviiveitä.
 • Yritys on toiminnassaan aktiivinen.
 • Joissakin tapauksissa saatetaan pyytää myös kopioita puolen vuoden ALV-ilmoituksista tai muita dokumentteja.

Lainalle tarvitaan henkilötakaajaksi yksi yrityksen vastuuhenkilöistä:

 • Takaajalla ei saa olla maksuhäiriöitä.
 • Takaajan on ilmoitettava häntä koskevat taloustiedot, kuten henkilökohtaiset avoimet lainat ja tulotaso.

Onko FIN Yritysrahoitus järkevä lainavaihtoehto?

FIN Yritysrahoitus on yrityslainaksi äärimmäisen kallis vaihtoehto. Pankkilainat ovat huomattavasti järkevämpiä, jos niitä on mahdollista saada. Yrittäjän kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin nostaa FIN Yritysrahoitusta, etenkin koska se sitoo yrittäjää itseään henkilötakauksella.

 

Hae lainaa

 • Asiakaspalvelu: 09 3158 3770 / [email protected]
 • Postiosoite: FIN Yritysrahoitus / Höyläämötie 10 / 00380 Helsinki
FINrahoitus.fi FINrahoitus.fiArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

 • W3C CSS
 • W3C XHTML