Halino - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 1 ääntä keskiarvo: 1,00/5
Loading...

100-6000 euroa tilille

Halino

Halino

Hae lainaa

Halino on ruotsalaisomisteinen vakuudeton kulutusluotto, jota tarjotaa suomalaisille Halino.fi-verkkosivun kautta. Millainen laina Halino on? Onko se järkevä vaihtoehto pankkilainalle? Lue lisää.

Löydä halvin laina nyt helposti Rahalaitoksen avulla.
Vertailussa mukana mm. Halino, Lainaamo, Avida Finans.
Hae nyt lainaa!

Millaista on Halinon kulutusluotto?

Halinon kulutusluotot ovat vakuudettomia kertalainoja. Niiden suuruus on tavallisesti 100-3000 euroa. Laina-aika on 1-5 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko kaikilla lainasummilla ja maksuaikavaihtoehdoilla on 29,84 %. Tämä sisältää kaikki kulut.

Laina maksetaan takaisin tasaerissä. Esimerkiksi 3000 euron laina 3 vuoden maksuajalla tarkoittaa 122 euron kuukausittaista laskua.

Lainaan on tarjolla kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tuolloin lainan korot lisätään velkapääomaan eikä lyhennyksiä tarvitse suorittaa.

Yhteishaulla 3000-6000 euron lainaa

Yhteishakijan kanssa Halinolta voi saada suurempaakin lainaa. Enimmäissumma on 6000 euroa. Yhteishakija tarkoittaa yleensä käytännössä aviopuolisoa. Yhdessä hakeminen madaltaa lainan tarjoajan luottoriskiä, kun takaisinmaksusta vastaa useampi kuin yksi henkilö.

Halinolta myös lainaturvavakuutus ikävien yllätysten varalle

Halinon lainaan voi 0,45 % kuukausimaksulla (min. 3 euroa/kk) lisätä vapaaehtoisen lainaturvavakuutuksen. Vakuutus suojaa tilanteessa, jossa velallinen kärsii maksukyvyttömyydestä esimerkiksi sairauden tai työttömyyden vuoksi.

Näin haet lainaa Halinolta

Halinon lainaa haetaan verkkolomakkeella. Lomakkeeseen merkitään yhteystietojen lisäksi muun muassa työsuhteen luonne tai tieto muista tuloista, avoimet velat, asumismuoto sekä perhetilanne. Lainaa myönnetään 22 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joiden maksukyky riittää lainan maksamiseen. Hakijalla tulee myös olla julkinen puhelinnumero.

Onko Halinon luotto kilpailukykyistä?

Halinon pienimmät lainat ovat vuosikoroltaan huomattavasti edullisempia kuin perinteiset pikavipit ja myös halvempia kuin tyypilliset nykyaikaiset tililuotot, kuten Everyday tai Euroloan. Kun lainasumma nousee, Halino kuitenkin putoaa kilpailijoiden matkasta. Halinon kertalaina on kohtuullisesti hinnoiteltu, mutta silti esimerkiksi Nopsalaina ja Fellow Finance saattavat olla parempia vaihtoehtoja.

Kaikkein parhaita ovat kuitenkin pankkilainat. Pankkien vakuudettomat kulutusluotot ovat hinnaltaan alle puolet Halinon hinnasta. Halinon kertalainaa kannattaa siksi hakea vain, jos pankki ei jostakin syystä suostu lainaa tarjoamaan.

Halino-lainan takana on TF Bank AB

Halino tunnettiin ennen nimellä Halens – tunnetun ruotsalaisen verkkokaupan mukaan. Nykyään luotolla ei ole kytköstä Halensiin. Lainasta vastaa ruotsalainen TF Bank AB, joka on tuottanut erilaisia kulutusluottoja jo vuodesta 1987 saakka. Suomessa se on toiminut vuodesta 1999 alkaen. Kyseessä on tunnettu ja luotettava rahoitusyhtiö, jolta voi hakea lainaa ilman pelkoa huijatuksi tulemisesta.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: email: [email protected]; puh: 0206 90191
  • Postiosoite: Halino / PL 5600 / 00002 Helsinki
Halino HalinoArvio: 1/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML