Joustolaina - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

Jopa 10 000 euroa tilille ilman vakuuksia

Joustolaina

Joustolaina

Hae lainaa

Joustolaina on ruotsalaisen Collectorin tarjoama vakuudeton kulutusluotto. Se tunnetaan luotettavana ja kohtuullisesti hinnoiteltuna nettilainana. Lue lisää Joustolainasta.

Tällainen on Joustolaina

Joustolaina on 2000 – 10 000 euron suuruinen kertaluotto. Maksuaika on 2-10 vuotta. Joustolainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Joustolainaa ei voi hakea yhteishakijan kanssa eikä sitä aktiivisesti markkinoida järjestelylainaksi – toisin kuin joitakin kilpailevia netin kulutusluottoja.

Joustolainan kulut

Huomaa, että Joustolainan todellinen vuosikorko on huomattavasti korkeampi kuin pelkkä nimelliskorko. Onneksi sivustolla ilmoitetaan selkeästi kaikki hintaan sisältyvät lisämaksut, joten niitä ei tarvitse jäädä arvailemaan.

Nimelliskorko on asiakkaan maksukyvystä ja lainan suuruudesta ja pituudesta riippuen 9,9 – 19,9 %. Lainasta peritään avausmaksu 60 euroa. Joka kuukausi tulee maksaa myös kolmen euron tilinhoitomaksu.

Joustolainan sivustollaan esittelemä esimerkkilaina on suuruudeltaan 4000 euroa ja maksuaika on neljä vuotta. Nimelliskorko on 13 %. Todelliseksi vuosikoroksi tulee kaikkine kuluineen tällöin 16,54 %. Laina maksetaan pois tasaerissä, jolloin kuukausimaksuksi tulee 107,31 euroa. Luoton kokonaiskustannukset neljän vuoden ajalta ovat 1354,88 euroa.

Näin haet Joustolainaa

Joustolainaa haetaan verkkolomakkeella. Lomakkeessa ilmoitetaan perustietoja, kuten työsuhteen luonne, tulotaso, asumismuoto, ammatti, koulutus, asumismuoto ja avoimien lainojen määrät.

Hakemus hyväksytään tai hylätään alustavasti heti. Kun hakemus on hyväksytty, hakija allekirjoittaa sopimuksen. Allekirjoituksen voi tehdä sähköisesti pankkitunnuksilla tai sitten sopimuksen voi tulostaa ja postittaa kirjemuodossa. Hakijan tulee toimittaa Joustolainalle myös kopio uusimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä, verotuspäätöksen erittelyosasta ja suomalaisesta henkilöllisyystodistuksesta. Liitteet voi toimittaa sähköpostissa tai kirjeitse.

Muista myös nämä asiat Joustolainaa hakiessasi:

  • Joustolainaa ei myönnetä alle 20-vuotiaille.
  • Vuositulojen on oltava vähintään 15 000 euroa.
  • Hakijan pitää olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Kannattaako Joustolainaa ottaa?

Joustolaina on edullisempi kuin monet muut netin kertalainat. Sitä ei myöskään myönnetä yhtä helposti kuin vaikkapa korkeakorkoisia tililuottoja. Se on kuitenkin helpompi saada kuin pankkilaina – ja vastaavasti hieman kalliimpi.

Joustolaina on oikein hyvä lainavaihtoehto tilanteessa, jossa pankki ei suostu syystä tai toisesta kulutusluottoa myöntämään. Lainaa kannattaa kuitenkin hakea varovaisesti ja harkiten. Kaikki huolimattomasti otetut lainat voivat altistaa velkakierteelle ja maksuhäiriöille.

Joustolainan takana on ruotsalainen Collector Bank AB. Kyseessä on luotettava rahoitusalan yritys.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: puh 09 3158 9900, email [email protected]
  • Postiosoite: PL 79, 00101 Helsinki
Joustolaina JoustolainaArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML