Lendo.fi vertailee kulutusluottoja - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

500-20000 euroa lainaa

Lendo.fi vertailee kulutusluottoja

Lendo.fi vertailee kulutusluottoja

Hae lainaa

Kulutusluotot voivat olla kalliita tai halpoja – erot eri lainayritysten välillä voivat olla valtavia. Sopivan kulutusluoton etsiminen ei ole aina helppoa. Suomalaisessa netissä on siksi tarjolla lukuisia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita sivustoja. Niistä uusin on alunperin ruotsalainen Lendo.fi. Mutta tarjoaako Lendo mitään muuta kuin sitä samaa, mitä muutkin kilpailutussivustot? Me tutkimme asiaa. Lue lisää.

Lendon lainat

Lendo.fi ei itse tarjoa lainoja, vaan välittää lainaa muilta yrityksiltä. On epäselvää, mitkä yritykset Lendon yhteistyökumppaneihin sisältyvät, mutta todennäköisesti suomalaisia kivijalkapankkeja niihin ei kuulu. Lendon kautta saanee vain verkon kautta haettavia kalliita kulutusluottoja ja vippejä.

Lendon kautta lainan hakeminen ei maksa mitään. Hakija täyttää verkkolomakkeen ja tunnistautuu pankkitunnuksillaan. Hakemuksessa määritellään, kuinka suurta lainaa ollaan pyytämässä. Lainasummat liikkuvat laajassa haarukassa 500 eurosta aina 20 000 euroon. Lainalle voi pyytää maksuaikaa 1-12 vuotta.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin mahdollisuus saada luottoa paranee. Tämä on erityisen hyödyllistä isoissa yli 10 000 euron lainoissa.

Lendolta voi hakea luottoa myös lainojen yhdistämistä varten, jos hakijalla on monta pienempää kulutusluottoa. Tämä voi madaltaa lainarahan kokonaiskustannuksia ja helpottaa takaisinmaksua.

Lendo.fi ei paljasta, millaisia lainoja se on tähän mennessä välittänyt, joten emme tiedä tarkasti heidän kauttaa kulkevien luottojen hintoja. Hinnat riippuvat aina yksilöllisistä tarjouksista, joita Lendon yhteistyökumppanit kullekin hakijalle myöntävät.

Lendon löytämät edullisimmat lainatarjoukset toimitetaan hakijalle mahdollisimman pian. Pienet lainat saattavat löytää tiensä tilille jopa minuuteissa, isommissa lainoissa kuluu kauemmin.

Huomaa, että hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias ja luottotietojen tulee olla kunnossa.

Voiko Lendoon luottaa?

Hakulomakkeen täyttäminen ja lähettäminen Lendolle ei maksa kuluttajalle mitään. Sivusto saa tulonsa lainayrityksiltä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Siksi kuluttajalle ei ole mitään haittaa siitä, että hän antaa Lendon tehdä vertailutyön puolestaan. Ja jos tulos ei miellytä, voi tarjouksista kieltäytyä ilman sen kummempia toimenpiteitä.

Lendolla on vuosien kokemus alalta muissa maissa, joten vaikka se on uusi tulokas Suomessa, siihen voi melko hyvin luottaa. Halvinta lainaa Lendolta ei silti välttämättä saa – sillä edullisimmat luotot löytyvät yhä pankeista ja Lendo ei ilmeisestikään tarjoa kuluttajille pankkilainaa.

Lendon yhteystiedot

Osoite:
Lendo Oy
Mikonkatu 3
00100 Helsinki

Email: [email protected]

Asiakaspalvelun numero: 09 6899 8000

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: 09 6899 8000, [email protected]
  • Postiosoite: Mikonkatu 3, 00100 Helsinki
Lendo.fi vertailee kulutusluottoja Lendo.fi vertailee kulutusluottojaArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Olet sivulla: Lainayhtiöt - Suomen lainayritykset esittelyssä » Lendo.fi vertailee kulutusluottoja

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML