Nordcredit - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteltu.)
Loading...

jopa 3000 € tililuotto

Nordcredit

Nordcredit

Hae lainaa

Nordcredit on Lainasto Oy:n uusi tililuotto. Kirjoitimme arvostelun sen lainoista. Lue tästä, millaista kulutusluottoa tuotemerkin alla kaupataan.

Nordcredit: 100-3000 € tililuotto

Nordcredit tarjoaa kuluttajille netin kautta tililuottoja. Asiakkaalle avataan 2000-3000 euron limiitillä varustettu tili, jolta voi siirtää netin tai tekstiviestin avulla rahaa 100-3000 euroa oman tarpeen mukaan omalle pankkitilille. Lainan käyttötapaa ei kysellä. Rahaa voi nostaa vapaasti monta kertaa, kunhan avoin lainasumma ei ylitä asiakaskohtaista luottolimiittiä eli 2000-3000 euroa.

Lainan kulut koostuvat nostoprovisiosta ja nimelliskorosta. Avausmaksuja tai kiinteitä kuukausimaksuja ei ole. Jokaisesta pankkitilille siirretystä eurosta peritään suoraan 14 % provisio. Jos nostetun lainan maksaa kokonaan pois ennen ensimmäistä kuukausierää, muita kuluja ei kerry.

Jos lainan maksaa pois useassa erässä, avoimelle lainasummalle kertyy kuukausittain 5 % nimelliskorko.

Mikäli kuluttaja nostaa koko 3000 euron summan kerralla ja maksaa sen pois hitaimmalla mahdollisella aikataululla kuukausierissä, vuosikoroksi muodostuu 118 %. Nopeammalla maksutahdilla vuosikorko jää aina pienemmäksi.

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua Suomessa. Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä. Tulotason tulee riittää kaikkien muiden elinkustannusten ja aiempien avoimien lainojen lyhennysten jälkeen lainan takaisinmaksuun. Jos Lainasto Oy päättää, että luottotilin avaaminen tietylle hakijalle on liian riskialtista, se voi torjua hakemuksen ilman erillistä selitystä.

Hakijalla tarvitsee olla verkkopankkitunnukset ja kotimainen puhelinnumero.

Kannattaako Nordcredit?

Nordcredit on melko tavallinen netissä myytävä tililuotto. Se on paljon kalliimpi kuin pankkien tarjoamat vaihtoehdot ja myös kalliimpi kuin osa netissä toimivista kilpailijoistaan.

Kyseessä ei ole huijaus: Lainasto Oy on toiminut Suomessa jo useita vuosia eikä sen toiminnassa ole ilmennyt merkittäviä ongelmia. Kuluttaja voi tiettävästi luottaa siihen, että sivustolla mainitut hinnat pitävät paikkansa eikä yllättäviä piilokuluja ole.

Ennen Nordcreditiä kannattaa kuitenkin tarkistaa, onko lainaa mahdollista saada pankista tai edullisemmilta kilpailijoilta, kuten Credit24:ltä. Voit halutessasi kilpailuttaa lainahakemuksesi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia esimerkiksi Etua.fi-lainapalvelun kautta.

Nordcreditin uusi ilme herättää huvitusta

Nordcredit on uusinut tässä kuussa ulkoasunsa. Osuuko tämä syteen vai saveen, se jää nähtäväksi. Ainakin tuore ilme on rohkea. Epäselväksi jää, millaisia mielikuvia pitäisi kuluttajassa herättää lainayritys, joka myy tuotteitaan pelkkiin tynnyreihin pukeutuneilla miehillä ja naisilla.

Uusi ilme herättää myös joitakin tahattomia mielikuvia, joissa on myös hippunen karua totuutta mukana. Mainoskuvista tulee mieleen, että Nordcredit on niin kallista lainaa, ettei sen asiakkailla ole varaa edes UFFin kierrätysvaatteisiin. Paljonkohan tuollaiset puiset tynnyrit muuten nykyään maksavat? Eivät nekään varmaan ihan halpoja ole.

Hae lainaa

  • Asiakaspalvelu: 0600 30 6000 / [email protected]
  • Postiosoite: Lainasto Oy / Yliopistonkatu 26 B / 20100 Turku
Nordcredit NordcreditArvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML