Ostosraha laina 400 - 2500€ - www.Ostosraha.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 16 ääntä keskiarvo: 4,56/5
Loading...

www.Ostosraha.fi

Ostosraha

Ostosraha

Hae lainaa

Ostosraha pikalainapalvelu tarjoaa 400 – 3000 euron lainoja 2 – 24 kuukauden laina-ajalla. Lainanhakijan tulee olla 21 – 75-vuotias, Suomen kansalainen ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Vakuuksia ei tarvita.

Lainaa voi hakea verkkohakemuksella. Uudet asiakkaat tunnistautuvat palveluun verkkopankkitunnuksilla. Myöhemmin kirjautuminen käy matkapuhelinnumeron ja ensimmäisen tunnistautumisen yhteydessä saatavan PIN-koodin avulla.

Korko ja kulut

Lainojen korko on kiinteä 19 prosenttia. Verkkosivuston esimerkin mukaisen 2500 euron, 24 kuukauden lainan kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 31,62 %. Sivustolla on käytettävissä lainalaskuri, jolla voi laskea kuukausierän suuruuden, sekä takaisinmaksettavan kokonaissumman, johon sisältyy pääoman lisäksi myös korot ja kulut.

Lainoista peritään avausmaksu, joka riippuu lainasummasta. Yli tuhannen euron lainoista avausmaksu on 120 euroa ja pienemmistä 80 euroa. Lisäksi peritään kuukausittainen viiden euron hoitokulu. Lähde: www.OstosRaha.fi

Rahat saa heti tilille

Ostosraha.fi on hieman muita saman kokoisia luottoja kalliimpi, mutta rahat saa tilille heti.

Hae lainaa

  • Yritys: OPR-Vakuus Oy
  • Asiakaspalvelu: 020 741 2030, asiakas­[email protected]­raha.fi
  • Postiosoite: Työpajankatu 6, 00580 Helsinki
Ostosraha OstosrahaArvio: 4,56/5. Yhteensä 16 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML