Sampo Pankki - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Arvostele lainayritys

1 tähteä2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 8 ääntä keskiarvo: 1,88/5
Loading...

Postisäästöpankki -> Leonia -> Sampo Pankki

Sampo Pankki

Sampo Pankki

Sampo Pankki kuuluu pohjoismaiseen Danske Bank-konserniin. Suomessa Sampo Pankilla on yli 1,1 miljoonaa henkilöasiakasta ja yli 100 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Henkilöstöä pankilla on yli kolme tuhatta 122:ssa konttorissa. Toiminta suomessa on yksittäisten konttorien lisäksi keskitetty viiteen alueelliseen finanssikeskukseen.

Sampo Pankin historia

Sampo Pankin historia ulottuu vuoteen 1887, jolloin valtion omistama Postisäästöpankki aloitti toimintansa. 1988 osakeyhtiöksi muuttunut pankki yhdistettiin vuonna 1997 Suomen Vientiluottoon ja nimi vaihtui Leoniaksi. Nykyisen nimensä Sampo Pankki sai vuonna 2001. Danske Bank-konserniin Sampo Pankki siirtyi yrityskaupan kautta vuonna 2007.

Tarjottavat lainat

Henkilöasiakkaille Sampo Pankki tarjoaa Asunto- ja opintolainan lisäksi neljää erityyppistä lainaa: Vakuudellinen Kertalaina on tarkoitettu isompiin (vähintään 5 000 euroa) kertahankintoihin; Enintään 10 000 euroon asti vakuudetonta Käyttölainaa vararahastoksi ja pienempiin hankintoihin; Vakuudetonta 1 000 – 5 000 jatkuvaa Korttiluottoa; sekä asuntovakuudellista Kotilainaa, jossa kiinnittää voi enintään 50 prosenttia asunnon arvosta. Kotisivut: Sampopankki.fi

  • Asiakaspalvelu: 0200 2580
Sampo Pankki Sampo PankkiArvio: 1,88/5. Yhteensä 8 arvostelua.

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML