American Express (AMEX)

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

American Express

Jo vuonna 1850 perustettu American Express on yksi tunnetuimmista luottokortteja tarjoavista yrityksistä. Nykyisellään kortinhaltijoita on noin 70 miljoonaa maailmanlaajuisesti.

American Express luottokortissa on kanta-asiakaspistejärjestelmä, joka kannustaa käyttämään luottokorttia. Kortilla tehdyt ostokset kartuttavat pisteitä, joita vuorostaan voi käyttää lunastaakseen palkintoja leffalipuista lentomatkoihin.

Korttiin sisältyy myös matkavakuutus silloin kun matka maksetaan kokonaisuudessaan American Express kortilla. Vakuutus kattaa tiettyjä lentojen tai matkatavaroiden myöhästymiskuluja, sekä matkatapaturmia. Lisäksi käytettävissä on Global Assist palvelu, jonka avulla saa hankittua lääkärihoitoa tai lainopillista apua hätätilanteessa.

American Express luottokortti on Suomessa saatavilla suppeampana Green Cardina, laajempana Gold Card versiona sekä vaikeasti saatavana Platinum Cardina. Gold ja Platinum Cardin hakijalta edellytetään isompia tuloja ja peritään korkeampaa vuosimaksua, mutta myös palvelut ovat laajemmat, sekä käteisnostoraja korkeampi. Suomalaisilla on käytössään myös maineikkaita mustia ja metallisia Centurion-kortteja, mutta ne ovat harvinaisia.

Käteistä American Express korteilla voi nostaa 650 000 automaatista ympäri maailmaa, sekä Otto automaateista Suomessa.

Olet sivulla: Luottokortit Suomessa - Normaalit ja prepaid kortit » American Express

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML