Diners Club luottokortti - LainaFakta.fi

Lisää aiheesta:

Selvitä henkilökohtainen korkosi

Katso miten edullista lainaa voit saada: Palvelu on ilmainen ja lainaa ei ole pakko nostaa, mutta näet minkä hintaista lainaa voit saada.

Jos haluat nähdä henkilökohtaisen korkosi, hae lainaa täältä.

Diners Club luottokortti

Diners Club -kortti on luottokortti, jossa on luotto-ominaisuuden lisäksi jäsenetuja. Kortilla tehdyt ostokset kerryttävät pisteitä, joilla voi tilata kortinhaltijan palkinto-ohjelmaan kuuluvia tuotteita, kuten esimerkiksi matkoja, elektroniikkaa tai kosmetiikkaa.

Lisäksi jäsenetuna saa tarjouksia esimerkiksi tietyistä ravintoloista tai teattereista. Diners Clubilla on myös lentokenttäloungeja useilla kansainvälisillä lentokentillä, joissa kortinhaltija voi viettää aikaa odotellessaan lentoaan.

Korttiin voi halutessaan hankkia matkavakuutuksen 15 eurolla / vuosi. Vakuutus on aina voimassa automaattisesti silloin, kun matkaliput on kokonaisuudessaan maksettu vakuutusominaisuuden sisältävällä Diners Club -kortilla.

Peruskortin lisäksi on saatavilla Diners Club Premium -kortti, jolla ostettaessa pisteitä kertyy enemmän. Premium-kortissa on myös kattavampi matkavakuutus kuin tavallisessa kortissa ja lisäksi henkilökohtainen assistenttipalvelu. Premium-korttia hakevalla tulee olla vähintään 80 000 euron vuositulot ja ikää vähintään 28 vuotta. Kortin vuosimaksu on nelinkertainen peruskorttiin verrattuna.

Diners Club kortti hyväksytään yli 13 miljoonassa ostopaikassa yli 200 maassa. Käteisnostoja voi tehdä yli 750 tuhannessa automaatissa yli 80 maassa. 1950 perustetulla Diners Club -kortilla on nykyään noin 9 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Olet sivulla: Luottokortit Suomessa - Normaalit ja prepaid kortit » Diners Club luottokortti

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML