12 kuukauden euribor noussut viime vuodesta - LainaFakta.fi

12 kuukauden euribor noussut viime vuodesta

Asuntolainojen yleisimpänä viitekorkona käytetty 12 kuukauden euribor noteerattiin 13.4. 2,099 prosenttiin. Tämä on noin 0,8 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Sampo Pankin johtava neuvonantaja Lauri Uotila arvioi Rakennuslehdelle, että 12 kuukauden euribor nousee vuoden loppuun mennessä noin 2,5 prosenttiin. Asuntolainojen koroissa tämä tarkoittaisi noin kolmen prosentin korkoa. Nousu olisi siis verrattain samantahtista kuin viime vuoden aikana.

EKP:n neuvosto päätti 7.4. kokouksessaan nostaa ohjauskorkoja 25 peruspisteellä. Rakennuslehden mukaan Sampo Pankin Uotila uskoo, että ohjauskorkojen nosto ei jää viimeikseksi tänä vuonna. Ohjauskorkojen nostolla pyritään hillitsemään inflaatiota, vaikka se muun muassa asuntovelallisen korkotaakkaa kasvattaakin.
Lähde: Rakennuslehti.fi 12.4.2011

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » 12 kuukauden euribor noussut viime vuodesta

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML