Eurokriisi on vasta edessä

Talouselämä: Eurokriisi on vasta edessä

Talouselämä viittaa Nordean julkaisemaan osavuosikatsaukseen, josta selviää, että asuntoluottojen marginaalit eivät ole ainakaan vielä lähteneet nousuun Pohjoismaissa.

Lainasta maksettavan viitekoron lisäksi tuleva pankin oma marginaali oli suomalaisille Nordeassa alkukesällä keskimäärin 0,5 prosenttia. Euroon kuulumattomien ruotsalaisten ja norjalaisten asiakkaiden marginaalit olivat selvästi korkeampia, kertoo Talouselämä.

Nordea on osavuosikatsauksensa mukaan onnistunut parantamaan luottojensa laatua ja saamaan luottotappionsa matalimmalle tasolle sitten vuoden 2008, jolloin finanssikriisi alkoi. Luottoja vuoden takaiseen verrattuna on annettuna 10 prosenttia enemmän.

Tulevan kriisin vaikutuksia Nordea pyrkii ehkäisemään muun muassa sillä, ettei pankilla ole lainkaan ns. PIIGS-maiden (Portugali, Italia, Irlanti, Kreikka ja Espanja) valtionlainoihin tehtyjä sijoituksia.

Talouselämä 19.7.2011

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Talouselämä: Eurokriisi on vasta edessä

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML