Mtv3 Uutiset: Pikavipeille suunnitteilla korkokatto

lakiesitys valmistunee syksyksi

Mtv3 Uutiset: Pikavipeille suunnitteilla korkokatto

Pikavippejä tutkinut oikeusministeriön työryhmä on saanut raporttinsa valmiiksi ja on tänään luovuttanut sen oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille. Työryhmä ehdottaa, että lainoista voisi periä korkoa eniintään puolet lainan määrästä, kertoo Mtv3 Uutiset.

Henriksson kommentoi, että laissa on porsaanreikä, kun jopa 900 prosentin vuosikorkoisia lainoja on nyt markkinoilla. Peräkkäisistä pikalainoista voi päätyä velkakierteeseen, josta on vaikea päästä ulos.

Työryhmän mukaan korko- ja kulukatto voisi koskea alle tuhannen euron lainoja. Mtv3 Uutisten tietojen mukaan viime vuonna keskimäärin 200 euron lainoja nostettiin yli 240 miljoonan euron edestä. Lakiesityksen eduskunta olisi saamassa oikeusministeriöltä syksyllä, jolloin lakimuutokset voisivat astua voimaan ensi vuoden alusta, kertoo Mtv3 Uutiset.

Lähde: Mtv3 Uutiset 5.4. ja 11.4.2012

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Mtv3 Uutiset: Pikavipeille suunnitteilla korkokatto

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML