Viranomaiset huolestuivat uudesta pikavippikikasta

Taloussanomat: Viranomaiset huolestuivat uudesta vippikikasta

Muutoksista ja uusista käytännöistä pitäisi tiedottaa selväsanaisesti, mutta usein siinä epäonnistutaan, kertoo kuluttajaviraston lakimies Riitta Kokko-Herrala Taloussanomille. Kommentissaan hän viittaa Ruotsissa ennen lainmuutosta tarjottuihin lainoihin, joissa korko on piilotettu palvelumaksuiksi.

Ostosraha.fi tarjoaa vastuullisesti kertaluottoja suomalaisille kuluttajille!

Suomessa vuoden 2009 lakimuutoksen jälkeen kertaluonteisia lainoja markkinoitaessa on mainittava lainan todellinen vuosikorko. Näinollen ei periaattessa ole merkitystä sillä peritäänkö korko etukäteen palvelumaksuna. Taloussanomat kertoo Kokko-Herralan pitävän pikavippien ongelmana ennemminkin korkeaa korkotasoa. (Taloussanomat 10.08.2010)

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Taloussanomat: Viranomaiset huolestuivat uudesta vippikikasta

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2019 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML