Veronpalautus heti tilille - Taas saa lainaa

Viime vuonna kokeiltu palvelu on palannut markkinoille.

Veronpalautuksia vastaan saa jälleen lainaa

Veronpalautusnyt.fi sivusto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ottaa lainaa tulevia veronpalautuksiaan vastaan. Vaikka sivuston esimerkin mukaiselle tuhannen euron lainalle kesäkuun puolivälissä otettuna tulee todellista vuosikorkoa reilut 54 prosenttia, ei palvelua tarjoavan yrityksen, Suomen ennakkopalautuksen, toimitusjohtaja Jorma Järvinen pidä tuotettaan lainana: – Meidän mielestämme tämä ei ole varsinaisesti laina, vaan maksuaikapalvelu. Ostamme ihmisten tulevat saatavat, hän kertoo Uusi Suomelle.

Viime vuonna vastaavanlainen palvelu sai huomautuksen kuluttajavirastolta ja verohallinnolta muun muassa harhaanjohtavasta sivuston ulkoasusta, joka oli liian samankaltainen kuin verottajan viralliset verkkosivut. Tällä kertaa konsepti on tarkistutettu kuluttajavirastolla ja hyväksyntä on saatu, Järvinen kertoo Uusi Suomelle.

Uusi Suomi 18.8.2010 (www.uusisuomi.fi)

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Veronpalautuksia vastaan saa jälleen lainaa

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML