Veronpalautus heti - Veronpalautuksen summa saattaa muuttua

Lainan takaisinmaksu saattaa tuottaa ongelmia

Verohallinto muistuttaa palautussumman saattavan muuttua

Aikaisemmin kerroimme paluun tehneestä lainapalvelusta, jossa lainaa myönnetään tulevaa veronpalautusta vastaan. Verohallinto muistuttaa kuitenkin verkkosivuillaan, että kyseisen palvelun asiakas toimii omalla riskillään, sillä kevään verotuspäätöksessä ilmoitettu palautussumma saattaa vielä muuttua kesän aikana.

Veronpalautus on ulosmittauskelpoinen, joten on mahdollista, että koko palautussummaa ei olekaan enää joulukuussa suunnitellusti käytettävissä otetun lainan takaisinmaksuun.

www.vero.fi 19.8.2010

Olet sivulla: Laina ja rahoitusalan uutiset | Lainafakta.fi » Verohallinto muistuttaa palautussumman saattavan muuttua

Hae lainaa netistä!

Hae lainaa netistä:

Hae kulutusluottoa Hae pikalainaa
Uusimmat artikkelit

Mikä LainaFakta? LainaFakta.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka kertoo puolueettomasti rahoitusalan uutiset, sekä esittelee alan yritykset, lainamuodot ja tarjoaa vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Lähetä juttuvinkki toimitukselle tästä
Lainayritykset esittelyssä

Lainayritykset esittelyssä. Tutustu Lainafaktan selvityksiin ja vertailuihin Suomalaisista lainayrityksistä.


Hae lainaa →

Lainat

Resurssit

Copyright © 2020 LainaFakta.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Vastuuvapaus: LainaFakta.fi ei toimi lainanmyöntäjänä. Tarkistathan kaikki ehdot ja voimassaolevat rajoitukset lainayritykseltä.

Lainafakta.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa laina-alan yrityksistä, erilaisista lainoista, luotoista ja vipeistä. Lainafakta.fi pyrkii esittelemään laina-asiat mahdollisimman tarkasti kuluttajan näkökulmasta. Lainafakta.fi ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa tietojen oikeellisuus.

Ota yhteyttä Lainafakta.fi toimitukseen yhteydenottolomakkeella, tai sähköpostitse: info[ät]lainafakta[piste]fi

  • W3C CSS
  • W3C XHTML